​​Upgrade Education, compania care oferă educație personalizată pentru facultăti de top, oferă 20 de burse de consiliere pentru liceenii care vor să aplice la facultăți din Statele Unite. Acestea sunt acordate printr-un concurs deschis elevilor din toată țara. Condițiile de participare sunt simple: liceenii trebuie să fie în clasa a 11-a, să aibă deja performanțe academice sau extrașcolare și să provină din familii cu un anumit nivel financiar. Înscrierile sunt deschise până pe 25 februarie 2023 aici:https://go.upgrade.education/ro/concursul-de-burse-upgrade.

​Upgrade Education caută elevi excepționaliFoto: Upgrade Education

Elevii câștigători își vor pregăti aplicațiile pentru universitatea mult visată alături de mentori cu experiență recentă în admiterea la facultăți din America, la rândul lor studenți sau absolvenți ai unor universități de top precum: Harvard, Yale sau MIT.

“Elevii excepționali ar trebui să aibă șanse să studieze în medii universitare de prestigiu, indiferent de situația lor financiară. Pornind de la această idee și de la faptul că procesul de aplicare la facultăți de top din Statele Unite este unul complex și extrem de competitiv, am creat un program inedit de burse dedicat liceenilor cu performanțe academice extraordinare, ajuns deja la a 3-a ediție. Ne propunem să ajungem la cei mai buni elevi din țară pe care să îi pregătim gratuit sau la costuri reduse și pe care să îi ajutăm să obtină o bursă de studiu in Statele Unite”, spune Constantin Bosînceanu, Fondator Upgrade Education.

Ce include o Bursă Upgrade Education - în urma selecției, liceenii câștigători pot primi una dintre cele 20 de burse (5 integrale și 15 parțiale de 50%, respectiv 25% din valoarea programului de mentorat). Elevii urmează un proces detaliat de pregătire, în funcție de nevoile individuale, de la alegerea universității potrivite, la pregătirea examenelor, a eseurilor personale, a CV-ului și a interviurilor. Elevii vor fi îndrumați și în procesul de aplicare pentru full financial aid oferit de universități studenților internaționali, în funcție de nivelul veniturilor anuale ale familiei.

Despre procesul de înscriere - elevii aplică online, printr-un formular în care completează detalii despre rezultatele academice, premiile obținute și activitățile extrașcolare. De asemenea, vor avea de redactat o serie de eseuri convingătoare despre ei și despre motivația lor de a studia în Statele Unite.

Câștigătorii vor fi anunțați în săptamâna 6-10 martie și vor începe pregătirea cu mentorii Upgrade Education imediat.

Toate detaliile despre concurs, procesul de înscriere și criteriile de selecție pot fi găsite pe: https://go.upgrade.education/ro/concursul-de-burse-upgrade

Despre Upgrade Education

Upgrade Education este un start-up din zona EdTech care oferă consultanță pentru admiterea la facultate în străinătate. În cei 5 ani de activitate, mentorii Upgrade au pregătit peste 1000 de elevi de liceu, de la clasele a IX a și până la a XII-a pentru admiterea la cele mai prestigioase universități din lume (UK, US și Europa). Peste 80% dintre ei au intrat la facultatea dorită.

Articol susținut de Upgrade Education