Omul de afaceri Mohammad Murad se declară nemulţumit de controalele de pe litoral, susținând că cei care fac verificări "vin cu multe alte figuri în cap și cu cuvinte nepotrivite", iar "investitorii îşi cunosc obligaţiile".

Pe LitoralFoto: Hotnews

Într-un clip video postat marți pe pagina sa de Facebook, Murad, care la jumătatea lunii iulie spunea că este cel mai slab sezon de pe litoralul românesc din ultimii 30 de ani, afirmă că de la 1 august gradul de ocupare a fost "spre 90%" în multe staţiuni.

Omul de afaceri, care deține mai multe hoteluri în stațiunile de pe litoral, spune că acum este "vârful sezonului", fiind cel mai mare grad de ocupare de la începutul verii.

El susține că nu există cazuri de COVID-19 pe litoral, nu există nici cazuri de toxiinfecție, iar singura problemă ar fi controalele făcute de autorități.

  • "Avem sezon frumos, vremea e superbă, e primul an când totul e perfect, vorbim de turism, nu sunt cazuri de COVID la mare, chiar nu avem toxiinfecţii alimentare, lucrurile merg în parametri normali, un pic mai puţin cu controalele, domnule prim-ministru. Ne vizitează cam des.
  • Nu mă deranjează pe mine, dar pe cei mici cred că îi deranjează. majoritatea patronii mici sunt acum ori bucătari, ori ospătari, că nu avem personal.
  • Mai puţin cu controalele, că nu aşa se face. Cei care vin în control nu au stilul foarte ordonat, vin cu multe alte figuri în cap, cu cuvinte nepotrivite, că vă închid, că vă fac, ameninţări.
  • Nu e binevenit acest mod şi fac apel ca măcar să aveți în vedere că nu e nevoie de controale, că ştim noi obligaţiile noastre”, a susținut Murad.

Mohammad Murad l-a atacat din nou pe primarul Constanței, Vergil Chițac, pentru construcțiile haotice din Mamaia și a făcut apel către premier să nu permită astfel de construcții și în stațiunile din sudul litoralului. Murad a vorbit și despre "mafia imobiliară din Constanța", susținând că "aceasta ar fi condusă de procurori".

CITEȘTE ȘI: