Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a reușit să-și atragă din nou comentarii negative după ce a scris marți pe pagina sa de Facebook ”discurs de maidan a, încă, președintelui” în loc de ”discurs de maidan al, încă, președintelui”. Acesta și-a corectat postarea în câteva minute, dar a fost de ajuns pentru a fi luat în râs de către utilizatorii rețelei de socializare.

Liviu PopFoto: Agerpres

”Ședință solemnă a Parlamentului cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea NATO și 15 ani de la aderarea României la această organizație.

Discurs de maidan a, încă, președintelui statului.

El a pus coada la prună și a inventat apa caldă”, a scris Liviu Pop pe Facebook, înainte de a-și corecta postarea.

Imediat au apărut și comentariile acide la postarea sa.

”Cum se face că președintele, ca etnic german, vorbește română mai bine ca un fost ministru al educației, prim-secretara de Videle a lui Dragnea și jumătate din Guvern la un loc? :)”, a scris un utilizator Facebook.

Un alt comentator a fost și mai dur, catalogându-l pe fostul ministru ca pe o ”greșeală a naturii”.

”Nu ți-e rușine, analfabetule??? Ai fost ministru’ Educației și nu ești în stare să scrii o frază coerent?!Lasă-l pe președinte în pace că ești muuult sub calificarea și bunul simț pe care dumnealui îl are”, arată un alt comentariu.

Președintele Klaus Iohannis a participat, marți, la ședința comună solemnă a Senatului și Camerei Deputaților dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice.

În acest context, șeful statului a lansat un nou atac la adresa PSD, acuzând puterea că prin acțiunile sale riscă să fragilizeze statutul țării noastre în NATO și UE.