Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Coalitia pentru Familie va sesiza Parlamentul Romaniei pentru a opri "programul de promovare a homosexualitatii pentru minori in scoli", dupa ce niste elevi din Focsani au organizat o conferinta despre discriminarea femeilor, persoanelor rome si transgender

de N.O.     HotNews.ro
Marţi, 27 februarie 2018, 20:10 Actualitate | Esenţial


Coalitia pentru Familie si Platforma civica pentru drepturi si libertati au anuntat ca vor sesiza Parlamentul impotriva unei campanii de educare a minorilor cu privire la homosexualitate, dupa ce niste elevi din Focsani au organizat o conferinta despre discriminare, inegalitate de sanse, dreputile femeilor, ale comunitatii de romi si ale persoanelor transgender, numita Women Talk. Evenimentul trebuia sa se desfasoare pe 24 februarie la Ateneul Popular din Focsani, doar ca institutia publica de cultura a retras sprijinul pentru gazduirea conferintei, in urma presiunilor venite din partea Baroului de Avocati Vrancea, Asociatia Parintilor pentru Ora de Religie, Inspectoratului Scolar, Consiliului Local Focsani si Consiliului Judetean, care au incercat sa interzica evenimentul, potrivit unui articol aparut in Adevarul. Asociatia Accept, pe de alta parte, a condamnat, intr-un comunicat transmis pe 24 februarie, cenzura impotriva comunitatii LGBTI la care a fost supus activistul pentru drepturile persoanelor transgender Patrick Braila, aflat pe lista invitatilor, intrucat Ateneul Popular din Focsani ar fi retras sprijinul pentru gazduirea evenimentului explicand ca nu pot permite ca o persoana transgender sa se adreseze tinerilor din judet.

Comunicatul Coalitiei pentru Familie

Coalitia pentru Familie si Platforma civica pentru drepturi si libertati IMPREUNAᅡ denunta atacul incalificabil la adresa milioanelor de romani care indraznesc sa invoce drepturi constitutionale, altele decat acelea care sunt pe agenda ideologica a corectitudinii politice desfasurata de activisti ultraradicali ai unor organizatii pentru care Constitutia Romaniei nu este decat un petic de hartie. Condamnam in termenii cei mai fermi campania de "educatie" pentru homosexualitate a minorilor din mediul liceal romanesc inceputa la 19 ianuarie a.c., la Bucuresti si continuata la Focsani, zilele trecute, cu o conferinta care a incalcat flagrant drepturile parintilor si ale copiilor.

Potrivit art. 29 alineatul 6 din Constitutia Romaniei, parintii au dreptul constitutional sa isi educe copiii potrivit propriilor convingeri, iar, potrivit art. 487 din Codul civil, tot parintii au indatorirea de a se ingriji de dezvoltarea psihica a copiilor potrivit propriilor lor convingeri. Incalcarea acestor drepturi constitutionale, organizarea de dezbateri si de "psihodrame" cu tematica homosexuala avand ca participanti minori, fara consimtamantul informat al parintilor, constituie actiuni nelegale cu impact major asupra psihicului minorilor, pentru care trebuie sa existe raspundere penala. Campania dusa in prezent de activistii care au incalcat legea si de presa care ii favorizeaza impotriva asociatiilor de parinti si a persoanelor care au sesizat toate aceste ilegalitati constituie o actiune de manipulare si dezinformare grosolana, desfasurata in dispretul demnitatii parintilor si a copiilor.

Demararea in tara, peste vointa clar exprimata a zeci de mii de parinti, a unor activitati "educative" cu minori, tinute de activisti LGBT si de propagandisti din mediul academic, reflecta pe deplin caracterul organizat al implementarii in Romania a unui program de promovare a homosexualitatii pentru minori in scoli, concomitent cu anihilarea oricarei incercari a parintilor de a se opune confiscarii dreptului lor constitutional de a decide cu privire la copiii lor. Vom sesiza, in consecinta, comisiile de specialitate ale Parlamentului Romaniei, pentru a opri toate aceste derapaje legale si constitutionale, pentru a cere ministerelor de resort clarificarea tuturor acestor aspecte.

Stigmatizarea cetatenilor romani ca fiind extremisti pentru faptul ca invoca drepturi parintesti si pentru faptul ca inteleg sa apere valori fundamentale precum libertatea, familia si educatia, arata masura clara a dictaturii ideologice instaurate in Romania si a urii impotriva poporului roman care nu are dreptul decat la saracie si emigrare.

Denuntam si condamnam stigmatizarile colective aplicate asupra a milioane de cetateni romani, demne de practicile PCR si ale Securitatii anilor '50, precum si dubla masura a respectarii drepturilor omului care nu sunt recunoscute pentru milioanele de persoane care compun natiunea romana, ci exclusiv pentru anumite grupuri de interese ideologice radicale care sunt sustinute si promovate.

Vom solicita sprijin international, in Europa si SUA, pentru a a denunta campania de linsaj public la care suntem supusi, pentru a face publice in mediul international amenintarile, hartuirea, inclusiv in mediul profesional, pentru a releva gravele incalcari ale legii in dauna exercitarii drepturilor noastre constitutionale. Indiferent de cat de violenta este cenzura pe care institutii de presa publice sau private o aplica demersului nostru si oricata organizare exista in instigarea la dezbinare, in distrugerea valorilor constitutionale si ale valorilor noastre morale, ori in atacul impotriva persoanelor care apara aceste valori, istoria demonstreaza ca, mai devreme sau mai tarziu, toate aceste actiuni sunt calificate ca atare si sanctionate potrivit legii.

Dumnezeu sa ocroteasca Romania!

Bucuresti,

27 februarie 2018

Asociatia Accept, pe de alta parte, a condamnat, intr-un comunicat transmis pe 24 februarie, cenzura impotriva comunitatii LGBTI la care a fost supus activistul pentru drepturile persoanelor transgender Patrick Braila, aflat pe lista invitatilor, intrucat Ateneul Popular din Focsani ar fi retras sprijinul pentru gazduirea evenimentului explicand ca nu pot permite ca o persoana transgender sa se adreseze tinerilor din judet.


Accept citeaza in comunicat o investigatie a Case Jurnalistului , potrivit careia printre cei care au cerut anularea evenimentului se numara:
- Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei, al carei purtator de cuvant, Ioan Solea, este si reprezentant al Coalitiei pentru Familie,
- Asociatia "Parinti pentru Ora de Religie", care este membra a Coalitiei pentru Familie
- Baroul Vrancea - in consultare cu Ana-Corina Sacrieru, avocat in cadrul Baroului si purtatorul de cuvant al Coalitiei pentru Familie.

"Consideram ca persoanele LGBTI au dreptul la libertate de exprimare, la fel ca orice alti cetateni ai Romaniei. Acest drept, garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei, stipuleaza ca "libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile", si ca "cenzura de orice fel este interzisa". 

Decizia unei institutii publice de cultura sa anuleze un eveniment pentru ca urma sa abordeze inclusiv situatia femeilor din comunitatea LGBTI contravine legislatiei nationale anti-discriminare si principiilor fundamentale de drepturile omului. Faptul ca aceasta decizie apare la presiunea unui grup ultra-conservator a carei misiunea publica este instigarea la ura si discriminare fata de persoane LGBTI, in contextul in care in luna februarie, am asistat la noi tentative de impunere a cenzurii prin incidentele de la MTR, cu incalcarea dreptului la libera exprimare al comunitatii LGBTI, arata lipsa de moralitate si civism a conducerii Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia"", arata comunicatul ACCEPT, care anunta pe 24 februarie, ca urma sa sesizeze Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" pentru incalcarea dreptului la libera exprimare pe criteriul identitatii de gen.


Conferinta Women Talk, eveniment sustinut de Biroul de Afaceri Educationale si Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii si administrat de American Councils for International Education, a avut loc pana la urma intr-un spatiu inchiriat. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

2312 vizualizari

 • +19 (41 voturi)    
  Intoleranta (Marţi, 27 februarie 2018, 20:29)

  fit [utilizator]

  Coaliția pentru familie se arată că o secta depășită chiar si de învățăturile creștine si tolerante ale lui Isus..
  • -6 (10 voturi)    
   Nume scris gresit. (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:49)

   Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui fit

   Se scrie Iisus, nu cum ai scris tu.
  • -2 (2 voturi)    
   he he (Miercuri, 28 februarie 2018, 19:53)

   Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui fit

   ce poate demonstra faptul ca am primit pur si simplu minusuri fara sa mai fiu "combatut" in nici un fel? Ca oamenii care mi-au dat minusuri au ajuns la capatul argumentarii? (este vorba, natural, de toate comentariile pe care le-am scris la acest articol, nu numai cel de mai sus...)
 • +23 (35 voturi)    
  Logica de evul mediu (Marţi, 27 februarie 2018, 20:37)

  tiberius_p [utilizator]

  Daca ii protejezi ii promovezi...
 • -22 (26 voturi)    
  pacat (Marţi, 27 februarie 2018, 21:01)

  jabba [utilizator]

  Fara comentarii :(, pacat!
  Intru pe articole de-astea subversivo-indaratnice doar sa vad ce mai nascoceste postacul regresisto-progresist; sunt dezamagita... sau nu era trecut pe 'ordinea de zi'? Hai, ca tabloul e de-a dreptul savuros: pi la Moldova se aratara apostolii analelor tolerantei! Sau poate trebuia sa va 'introduca' preotzelu' de-o juca si el alternativ! Va pup dulceag
 • -16 (32 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 27 februarie 2018, 21:06)

  [anonim]

  • +17 (31 voturi)    
   da, a inceput (Marţi, 27 februarie 2018, 23:11)

   clam [utilizator] i-a raspuns lui

   vai de capul si de zilele noastre, in cativa ani ajungem ca nemtii sau fratuzii, si atunci sa vezi prapad. doamne, ai mila de noi! eu zic cat mai repede sa fugiti in rusia, salvati-va sufletele si copilasii!
 • -16 (32 voturi)    
  elevii au organizat (Marţi, 27 februarie 2018, 21:06)

  Wildschwein_007 [utilizator]

  yeah right. Asta ca sa para o treaba inofensiva.
 • +25 (41 voturi)    
  coalitia de (Marţi, 27 februarie 2018, 21:11)

  Sorrows [utilizator]

  cretini ortodocsi.
 • +25 (43 voturi)    
  La puscarie (Marţi, 27 februarie 2018, 21:13)

  Ord [utilizator]

  bagati copiii la puscarie! Ei trebuie sa invete de mici sa urasca alti oameni ce nu sunt ca ei.
  • -17 (29 voturi)    
   Sa asiguram viitorul tarii (Marţi, 27 februarie 2018, 23:07)

   Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui Ord

   Bagati parintii la puscarie! Copiii lor trebuie educati de activisti pentru drepturile minoritatilor, de vreme ce ei nu sunt la curent cu ultimele directive ale corectitudinii politice. Daca le spun bietilor copii ca transgenderismul este o boala si homosexualitatea o perversiune? O crima intolerabila, nu-i asa?
   • +14 (22 voturi)    
    Da, e o crima sa indoctrinezi copiii (Miercuri, 28 februarie 2018, 8:22)

    petre20 [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

    cu idei religioase ce tin de Evul Mediu. Numai atunci se considera ca homosexualii sunt niste perversi care or sa arda in flacarile iadului. Sa perpetuezi ca parinte asemenea idei este o crima morala, inseamna sa modelezi mintea frageda a copiilor intr-un instrument al urii fata de semenii sai care sunt diferiti.
    • -8 (12 voturi)    
     care idei? (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:46)

     Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui petre20

     Ideile religioase care propovaduiesc adevarul, iubirea, respectul fata de cellalti? Si unde era vorba de "idei medievale" in articolul asta? Aici era vorba de faptul ca multi nu au fost de acord cu organizarea unui "eveniment".
 • +24 (36 voturi)    
  Pas cu pas (Marţi, 27 februarie 2018, 21:20)

  cabora [utilizator]

  spre instaurarea shariei crestine.
 • +19 (33 voturi)    
  Daca fundamentalistii crestini ajung la putere (Marţi, 27 februarie 2018, 21:45)

  barny [utilizator]

  se vor comporta la fel ca fundamentalistii islamici. Vor persecuta homosexualii, vor interzice avorturile, vor cenzura filmele care nu le convin, vor cenzura cartile care nu sunt conforme cu "morala crestina", vor obliga femeile sa poarte basma pe cap ca sa nu "ispiteasca barbatii", vor limita drepturile femeilor pentru ca "feminismul" le-a indepartat de la indatoririle de mame si sotii obediente si cate si mai cate masuri din astea "luminate" izvorate din intunericul mintii lor.
 • +18 (28 voturi)    
  Coalitia pentru (Marţi, 27 februarie 2018, 22:01)

  Adrian1 [utilizator]

  Coalitia pentru Evul Mediu :(
 • +15 (25 voturi)    
  La revedere Europa (Marţi, 27 februarie 2018, 22:48)

  zanax [utilizator]

  Romania se indreapta catre uniunea euro-asiatica a lui Putin.
 • +18 (26 voturi)    
  ti-e si mila (Marţi, 27 februarie 2018, 22:56)

  clam [utilizator]

  de copiii cu asemenea parinti. va dati seama ce "educatie" primesc ei acasa? daca "familistii" astia vad in orice manifestare de sustinere a tolerantei fata de oameni, indiferent de rasa, orientare sexuala, clasa sociala sau mai stiu eu ce, o promovare a homosexualitatii, oamenii acestia au probleme grave. pana si papa francisc a manifestat pentru toleranta fata de homosexuali, probabil si el face promovare lgbt, e undercover. asta e deja fanatism in forma lui cea mai pura si nu se mai pune aici problema despre cum vrei tu sa-ti educi copilul. exista limite pentru cum vrei tu sa-ti cresti copilul - fiindca daca tu vrei sa "lansezi" in societate un viitor fascist, societatea are o problema cu asta. de aceea in scoli trebuie sa se faca educatie civica. pentru ca si acei copii care au astfel de parinti sa aiba acces si la notiuni ca toleranta si bunatate fata de semenii lor si, hopefully, nu vor ajunge mai tarzu niste psihopati. e secolul 21, oameni buni...
  • -18 (26 voturi)    
   bai baiatule (Miercuri, 28 februarie 2018, 0:44)

   nectarie [utilizator] i-a raspuns lui clam

   ce are a face toleranta cu impotrivirea fata de o dezbatere organizata de ACCEPT, mascata ca o initiativa a unor copii minori? Patrick Braila si asociatia ACCEPT...

   Asa cum nu e ok ca un adult sa corupa minore, fie ele si peste varsta de consimtamant, pur si simplu pentru ca au mintea cruda si sunt usor impresionabile, in acelasi mod gandesc ca ar trebui sa protejam minorii din scoli si licee de acest tip de mesaj.

   Atata timp cat aceste deviatii sexuale (prezente de cand lumea, deviatii orsicat) nu pot fi definite clar ca si conditionari genetice sau hormonale, atata timp cat exista cea mai mica sansa ca acest comportament deviant sa fie influentat, atunci ar trebui sa tinem minorii departe de asta.

   Pentru cine e convins ca gheiala e din nastere, think again, in contextul urban plin de creativi cooli, ghb, amfetamine, party, laba psihica cu toleranta, cunosc personal cativa oameni straight care si-au strecurat-o. Just saying... cautati si voi pe net, environmental factors in sexual orientation.
   • +13 (21 voturi)    
    Tare asta cu enviromental factors (Miercuri, 28 februarie 2018, 1:07)

    Ord [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

    Deci ca sa stiu daca am inteles bine. Deci cuiva caruia ii place pasarelele daca traieste o trauma pihica, emotionala grava o sa-ii placa cum canta cucul? Sau pentru ca vrea sa fie cool o arde cu cucul. Da ce zici de fetitele care se pupa de mici intre ele si se tin de mana, mai mult decat baieteii si ele au o deviatie sexuala sau enviromentarul factors nu a mers?
    • -11 (17 voturi)    
     argumente (Miercuri, 28 februarie 2018, 9:30)

     nectarie [utilizator] i-a raspuns lui Ord

     en.wikipedia.org/wiki/Environment_and_sexual_orientation#Urban_setting
     ... citeste de la Family influences pana la Cultural influences.

     Cat timp exista chiar si 1% care au fost influentati, atunci minorii nu trebuie sa auda discursul. Ar ajuta cateva suflete sa treaca de exemplu peste o adolescenta mai grea si sa nu sucombe intr-o viata in care cred ca sunt gay fara sa fie conditionati biologic. Orice s-ar spune, viata sodomitilor e marcata de multa suferinta si neimplinire, stiu asta si de aceea nu ma manifest violent fata de ghei in sine, dar trebuie sa exista o contra-forta care sa opreasca promovarea unor devianti.

     Argumentele tale sunt hilare, pe cel cu pasarile nu l-am inteles deloc, iar cel cu fetitele si baieteii e irelevant, pt ca multi oameni au o tendinta de explorare cu partenerii de joaca de acelasi sex, evident, incepand cu varsta de 5 an. Dar le trece repede, 99% ajung la joaca de-a doctorul si pacienta.
     Orientarea sexuala devine clara dupa pubertate, cand, ce sa vezi, fetitele nu se mai tin de mana, iar de pupat o fac doar ca sa provoace vreun baiat.
     • +9 (19 voturi)    
      Tu ai citit ce scrie acolo ? (Miercuri, 28 februarie 2018, 11:58)

      canavaro [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

      "Unlike sexual orientation identity, they do not view sexual orientation as a choice."

      "Scientists and mental health professionals generally do not believe that sexual orientation is a choice."

      "The American Psychological Association states that "sexual orientation is not a choice that can be changed at will, and that sexual orientation is most likely the result of a complex interaction of environmental, cognitive and biological factors...is shaped at an early age...[and evidence suggests] biological, including genetic or inborn hormonal factors, play a significant role in a person's sexuality".
      • -5 (11 voturi)    
       tu nici nu stii (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:40)

       Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui canavaro

       ce citezi aici. Scrie si de "environmental factors". Asta inseamna si "educatia" sau ce incearca mediul sa le impuna.
       • +1 (5 voturi)    
        Stiinta e clara (Miercuri, 28 februarie 2018, 22:10)

        canavaro [utilizator] i-a raspuns lui Wildschwein_007

        tu esti confuz. Orientarea sexuala nu se poate schimba, scrie negru pe alb. Este innascuta, exista homosexualitate si printre animale, ceea ce nu face decat sa confirme ca asa se nasc si nu pot fi schimbati dupa cum vor radicalii religiosi.
     • +5 (7 voturi)    
      Tu nu intelegi bine (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:33)

      Ord [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

      figurile de stil din limba romana si din cate observ la engleza esti praf.
   • +10 (20 voturi)    
    Copiii nu trebuie protejati de adevar (Miercuri, 28 februarie 2018, 1:14)

    vorbis [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

    copiii trebuie protejati de minciunile, indoctrinarea si intoleranta extremistilor religiosi.
    • -11 (17 voturi)    
     e ok, esti platit (Miercuri, 28 februarie 2018, 9:41)

     nectarie [utilizator] i-a raspuns lui vorbis

     Ecuatia e simpla: pe 17 octombrie anul trecut, Soros a injectat inca 20 de milarde in fundatiile lui. Ca sa intelegi proportia, este un sfert din averea lui Bill Gates, cel mai bogt om din lume in 2017. O parte din acesti bani, adaugati altor finantari importante de afara, ajung si in asociatiile din Romania, care au prins imediat voce. Portavoce.

     Asociatiile sunt non-profit prin definitie, asadar
     tot ce intra trebuie cheltuit. Rezulta ca din cauza unei scarbe de om, un profitor de pe urma agitatiilor pe care le creeaza, o sa avem un continuu zgomot ghei, desi deja Romania e o tara suficient de toleranta cu ce fac oamenii in dormitor, ba chiar si in strada in marile orase, in Bucuresti o ard fara perdea demult.

     Rezulta puzderia de oameni care stau acasa, nu produc nimic pt societate, sunt platiti sa dea plusuri si minusuri si sa adauge comentarii ca al tau, in care pui in contrast fericirea si eliberarea gheimii cu intunericul cu extremismul religios.

     Lasati-ne va rugam, voi 0.05% din societate, sa ne vedem de lucruri mai importante, opriti zgomotul asta.
     • +11 (17 voturi)    
      Lasa-ne tu pe noi (Miercuri, 28 februarie 2018, 11:51)

      canavaro [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

      cu manipularile astea penibile cu Soros. Daca respiri aburii de latrina de la televiziunile infractorilor si ajungi sa crezi in toate tampeniile, nu te astepta ca noi astia normali la cap sa marsam la idioteniile astea.

      Soros a contribuit la democratizarea Romaniei si la consolidarea statului de drept mai mult decat vor face vreodata trepadusii din politica. Dar se pare ca n-a facut destul daca inca mai sunt ametiti care cred in prostiile astea.
      • -8 (14 voturi)    
       e clar! (Miercuri, 28 februarie 2018, 13:20)

       jabba [utilizator] i-a raspuns lui canavaro

       Bre, e foarte posibil sa nu fii platit pe filiera 'Soros', sa fii din fondurile americane, nord-atlantice, etc Ai un discurs agresiv si masiv ilogic, nu faci decat sa provoci animozitati pe subiecte pe care ar trebui sa faci lobby pozitiv (vezi un film gen 'Philadelphia); din indiferenti la subiectul LGBT, ajungem sa nu-i mai inghitim din cauza agresivitatii unora ca tine.
       Concluzie: ori esti extrem de prost, ori esti platit de rusnaci ca sa provoci efectul invers adica sa-i uram pe sodomiti!
       • -6 (10 voturi)    
        nu te agita (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:38)

        Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui jabba

        poate nu primeste bani de nicaieri, pentru ca nici nu e nevoie: multi dintre comentatorii "progresisti" nu au habar ce spun, ei sunt numai carne de tun, carora li se pare cool "diversitatea" si care promoveaza gratis interesele altora, fara sa judece care sunt posibilele grave consecinte.
        • -2 (2 voturi)    
         Mie mi se pare cool (Miercuri, 28 februarie 2018, 23:23)

         kent8 [utilizator] i-a raspuns lui Wildschwein_007

         sa respect toate fiintele umane decente, tie ti se pare cool sa dispretuiesti ceea ce intra in contradictie cu ideile tale religioase.
     • -8 (12 voturi)    
      multumesc (Miercuri, 28 februarie 2018, 13:14)

      jabba [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

      Uneori ma simt foarte singur printre deviatiile pe care le citesc. Ma bucur ca mai sunt unii care au logica!
     • +4 (6 voturi)    
      Repeti ca un robot (Miercuri, 28 februarie 2018, 19:47)

      vorbis [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

      propaganda oficiala a lui Dragnea. Soros noul dusman al poporului. Acum 25 de ani erau taranistii si liberalii, pe vremea comunismului erau chiaburii, acum publicul gura gasca trebuie prostit cu un nou dusman inventat.

      Dormi linistit, Dragnea gandeste pentru tine.
   • +12 (20 voturi)    
    da, logic, (Miercuri, 28 februarie 2018, 9:36)

    clam [utilizator] i-a raspuns lui nectarie

    adica baiatul de 15 ani care e straight, brusc, in loc sa mai traga cu ochiul la sanii colegei, se duce la toaleta, se uita in oglinda, isi da 2 palme peste fata si isi spune> "N-am voie, de acum incolo trebuie sa fiu cool". si da, stiu ca e o intreaga discutie pe tema asta.... or avea legatura si factorii de mediu, indeosebi daca esti expus la situatii traumatizante (a se vedea cazurile din penitenciare, situatia din unele orfelinate etc.), nu pentru ca ti se spun doua vorbe la ora de educatie civica (despre toleranta, repet-
    nu cred ca le-a spus nimeni ca e "cul sa fii ghei") sau pentru ca ai vazut un film. si daca tot vreti sa va cresteti copiii "in a bubble", mai bine i-ati tine departe de violenta, pe cat posibil. sunt convinsa ca toti "familistii" astia, revoltati de filme ca 120 bpm si de dezbateri inofensive, isi lasa copiii sa se uite la filmele de pe pro tv si nu-si mai fac probleme ca ar putea capata comportamente deviante. dar daca vad un film cu gay, siguur copiii lor vor deveni gay. cata ipocrizie si stupiditate...
    • -7 (11 voturi)    
     esti phsiholog? (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:34)

     Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui clam

     de unde stii ca un copil nu va fi grav influentat de anumite idei anormale? Bagi tu mana in foc? Banuiesc ca habar nu ai ce inseamna sa ai copii, de-aia esti asa de luptaretz.
     • +1 (5 voturi)    
      A fi homosexual nu e anormal (Miercuri, 28 februarie 2018, 22:15)

      canavaro [utilizator] i-a raspuns lui Wildschwein_007

      Stiinta a demonstrat asta, unii se nasc hetero, altii gay. Diferit nu inseamna anormal. Nimeni nu poate fi influentat in orientarea sexuala, scrie in textul de mai sus.
    • -2 (2 voturi)    
     corect (Miercuri, 28 februarie 2018, 23:23)

     Filbert [utilizator] i-a raspuns lui clam

     Nici nu e nevoie de filme si protv, bataia e rupta din raiul coalitiei pentru familie asa ca multi din romanii verzi isi usuca traditional in bataie nevestele si copiii. Pe femei pentru ca stiu ele de ce, pe copii preventiv, ca sa nu se contamineze cu gheitati.
  • -7 (11 voturi)    
   toleranta si respectul le avem cu totii (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:44)

   Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui clam

   atata vreme cat chestia asta cu "diversitatea" nu devine obligatorie ca sa zic asa. Stim ca exista oameni "diversi", si asta ajunge, copiii nu trebuie sa-i cunoasca mai bine, este destul sa se comporte respectuos cu toti.
 • -13 (23 voturi)    
  Sa dezbatem (Marţi, 27 februarie 2018, 23:00)

  Setalcott [utilizator]

  Sunt de acord cu organizarea acestor evenimente in spatiul public cu doua conditii: la ele sa participe, pe langa activisti LGBT, si medici si psihologi care sunt impotriva tratamentelor hormonale si chirurgicale, plus fosti transgenderi care regreta deciziile luate.
  • -14 (20 voturi)    
   Mai clar (Miercuri, 28 februarie 2018, 0:24)

   Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   De fapt prin "spatiul public" am vrut sa spun in institutiile de stat. In spatiul public inchiriat de la privat poate sa spuna oricine ce vrea, cum s-a si intamplat in cazul de fata.
  • -11 (19 voturi)    
   total de acord (Miercuri, 28 februarie 2018, 0:55)

   nectarie [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   insa repet, ar fi bine ca audienta sa fie alcatuita exclusiv din adulti. Tara asta are suficiente pietre la gat ca sa vedem si copii de 14 ani incepand tratamente hormonale pentru ca nu se simt bine in pielea lor.
  • +12 (22 voturi)    
   Vai dar ce originali sunteti (Miercuri, 28 februarie 2018, 1:12)

   vorbis [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   voi astia de la militia spirituala aka CpF. Pai atunci la slujbele religioase la care se afuriseste homosexualitatea sa fie prezent Pomohaci ca si el are o parere. Sau cand se abereaza cu creationismul sa invitati si un om de stiinta care sa spuna si varianta oficiala.

   Poate invitati si un rabin, un pastor si un imam la slujbe ca si astia au diverse pareri. Asta ca sa fiti originali pana la capat, voi si democratia originala a lui Iliescu.
   • -7 (11 voturi)    
    Diferenta (Miercuri, 28 februarie 2018, 13:06)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui vorbis

    Daca activistii LGBT ar admite ca transgenderismul e o religie, de fapt mai implauzibila decat creationismul, le-as acorda acelasi statut ca bisericilor.
    • +2 (4 voturi)    
     LGBT n-are treaba cu religia (Miercuri, 28 februarie 2018, 19:49)

     vorbis [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

     astia care-i demonizeaza se inchina la zei.
   • -8 (12 voturi)    
    Esti complet ilogica! (Miercuri, 28 februarie 2018, 13:27)

    jabba [utilizator] i-a raspuns lui vorbis

    Bre, acum 4 ani, doar la Antena 3 erau tolerate astfel de comentarii! Fa-ti un test de IQ! Dupa cum scrii, e foarte probabil sa nu depasesti 85-90 (sunt indulgent) si sa fie mult mai inteligent sa te angajezi la RATB decat sa iei cativa lei pentru niste postari la limita 'mild retard'-ului
 • +10 (20 voturi)    
  Cristo-fascismul ia amploare in Romania (Miercuri, 28 februarie 2018, 9:45)

  tordz [utilizator]

  CPF, Noua Dreapta vor sa impuna un regim ideologic represiv ca in Iran.
  • -8 (12 voturi)    
   Adevarul (Miercuri, 28 februarie 2018, 13:19)

   Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui tordz

   E care pe care. Ori imparatia lui Hristos, unde ai iubire si toleranta, ori homofascismul din occident, unde toleranta inseamna vietile crestinilor distruse.
   • +8 (14 voturi)    
    CPF are legatura cu iubirea si toleranta (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:39)

    tordz [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

    cam cum are legatura Papa cu filmele porno. Cristo-fascistii vor doar sa interzica, filme, casatorii, educatie, orice nu este fundamentalist crestin. Homosexualii nu vor sa interzica nimic, vor doar recunostere si drepturi, ca orice fiinta umana.
   • -1 (1 vot)    
    documentele (Miercuri, 28 februarie 2018, 23:28)

    Filbert [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

    Ia arata-mi in Noul Testament unde i-a pus Christos la zid pe homosexuali. Toleranta de care zici e numai intre heterosexuali? Nu conteaza ca sint criminali, violatori, hoti, pedofili, cit timp sint hetero au parte de toleranta in 'imparatia lui Hristos', asta ai inteles tu.
  • -6 (8 voturi)    
   Care CpF? (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:32)

   Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui tordz

   tu te-ai uitat in articol sa vezi cate organizatii/asociatii/institutii au fost contra organizarii acestui "eveniment"?
 • +9 (19 voturi)    
  De ce sa invete copiii ce inseamna toleranta ? (Miercuri, 28 februarie 2018, 10:59)

  kent8 [utilizator]

  De ce sa invete educatie sexuala ? De ce sa invete cum sa evite o sarcina ? De ce sa invete sa se protejeze de bolile sexuale ?

  Nu e mai bine sa fie ignoranti si sa-si urasca semenii ? Sunt votantii perfecti pentru PSD.
  • -6 (10 voturi)    
   daca in spatele (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:30)

   Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui kent8

   "educatiei" de care zici tu nu s-ar ascunde de multe ori si monstri perfizi, ar fi super ok. Educatia trebuie facuta, dar sufletele si mintile copiilor si ale tinerilor trebuie pastrate curate.
   • -1 (1 vot)    
    Spui prostii (Miercuri, 28 februarie 2018, 23:20)

    kent8 [utilizator] i-a raspuns lui Wildschwein_007

    Educatia sexuala este facuta de personal specializat, nu de "monstri perfizi", Educatia sexuala nu murdareste nici un suflet, dar indoctrinarea religioasa si demonizarea celor diferiti mutileaza sufletul copiilor.
 • +9 (17 voturi)    
  Medievalii astia (Miercuri, 28 februarie 2018, 13:18)

  ankido [utilizator]

  gandesc ca ayatolahii dementi din Iran.
  • -6 (10 voturi)    
   aveti o fixa (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:30)

   Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui ankido

   cu medievalii. Cine ti-a zis tie ca religia era valabila numai in evul mediu? Pune mana si te mai informeaza.
 • +7 (13 voturi)    
  Coalitia pentru Rusia (Miercuri, 28 februarie 2018, 15:03)

  aramos [utilizator]

  este din ce in ce mai agresiva. Pe cand arderi pe rug mai habotnicilor ?
  • +3 (5 voturi)    
   Daca ar fi lasati de capul lor (Miercuri, 28 februarie 2018, 19:55)

   vorbis [utilizator] i-a raspuns lui aramos

   ar ajunge si acolo. Acum au luat-o usurel cu desant la Muzeul Taranului Roman impotriva unor filme.
 • 0 (4 voturi)    
  LGBTI ?! (Miercuri, 28 februarie 2018, 21:01)

  adrian88000 [utilizator]

  Au mai adaugat o litera ? Ce inseamna " I" ?
  Incestuosi ? Cate litere vor mai adauga? Urmeaza si
  "Z" ?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by