​"Inteleg ca nu mai am nicio sansa sa devin ministru???", intreaba cunoscutul actor Marius Manole, intr-o postare pe Facebook in care publica o fotografie cu el la bustul gol. Replica actorului de la Teatrul National din Bucuresti vine dupa ce mai multe fotografii cu Andrei Baciu, prima propunere a lui Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, care il infatiseaza fara tricou sau in lenjerie intima au generat o adevarata dezbatere online, si dupa ce nominalizarea acestuia a fost retrasa.

Marius ManoleFoto: Facebook - Marius Manole

Reactia lui Marius Manole, unul dintre cei mai solicitati actori de teatru din Romania, vine dupa ce premierul desemnat Dacian Ciolos l-a anuntat ieri ca ministru propus la Sanatate pe tanarul rezident Andrei Baciu (28 de ani), cu care au aparut imediat fotografii de cand a lucrat ca model. Fotografiile in lenjerie intima sau fara tricou ale ministrului propus au facut imediat inconjurul netului, alimentand tot felul de dezbateri pe aceasta tema.

Una dintre fotografiile cu ministrul propus si retras de la Sanatate, devenite virale:

Sursa foto: farabarbati.ro

Tot duminica seara, Ciolos a retras nominalizarea lui Baciu si l-a propus in loc pe Patriciu Achimas-Cadariu, conferentiar universitar doctor la 39 de ani si director al Institutului Oncologic Cluj Napoca".

Citeste si: