VIDEO A doua zi de proteste masive in Bucuresti si in toate tara: Peste 35.000 de persoane au iesit in strada in Capitala, alte zeci de mii in tara. Protestatarii vor demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi

de Red. Stiri     HotNews.ro
Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:08 Actualitate | Esenţial


Dupa neasteptatul succes al marsului gigant de marti seara, bucurestenii au iesit miercuri din nou in strada, de aceasta data in numar si mai mare. Peste 35.000 de oameni au participat la protestul gigant de miercuri seara, care s-a desfasurat intr-o prima etapa atat in Piata Universitatii cat si in Piata Constitutiei, in fata Parlamentului. Manifestantii au ignorat apelurile razlete la o deplasare catre Cotroceni. Ulterior, manifestantii s-au regrupat in Piata Universitatii. Grupurile de suporteri s-au manifestat mai zgomotos, insa protestul a fost unul pasnic, multimea refuzand sistematic sa recuga la acte violente. Din scandari si din pancartele purtate, este clar ca dincolo de demisiile actualilor guvernanti, protestatarii din strada vor si demisia Parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi. Protestele din Bucuresti au fost completata de un val de actiuni similare desfasurate in intreaga tara, ba chiar si de un protest la Paris.


Protest in Piata Universitatii / Foto: Dan Balanescu

----------------------

01:28 Inchidem aici transmisiunea LIVE TEXT a protestului din aceasta seara.

00:34 Cateva sute de oameni se afla la aceasta ora la locul tragediei de vineri seara. A avut loc o rugaciune comuna dupa care protestul a fost reluat.

00:29
Protestele din Piata Universitatii, sustinute de un val de manifestatii similare in intreaga tara: 4.000 de oameni in strada la Timisoara, peste 3.000 la Cluj si Galati, si aproape tot atatia la Craiova. Peste 1000 de protestatari la Sibiu, Alba Iulia, Bacau

Joi, 00:14
Circulatia a fost reluata pe bulevardul Magheru.

23:50 Majoritatea celor care au mai ramas in Piata pornesc spre clubul Colectiv. Este vorba despre cateva sute de persoane, cel mult 1.000.

23:40
Aproximativ 200 de romani au protestat in centrul Parisului, in zona Trocadero, pe langa Tour Eiffel, strigand "Diaspora e cu voi", "Coruptia ucide" si "Daca va schimbati intre voi, va duceti la gunoi", informeaza Mediafax.

In plus, ei au depus lumanari, au ingeunchiat si au spus "Tatal Nostru" in memoria victimelor de la clubul Colectiv Participantii la manifestatia din centrul Parisului au vrut sa protesteze la Ambasada Romaniei, dar au obtinut autorizatie la Trocadero. Ei scandeaza "Diaspora e cu voi", "Coruptia ucide" si "Daca va schimbati intre voi, va duceti la gunoi".

Manifestarea a fost autorizata pana la ora locala 22:00 (23:00 ora Romaniei).

23:32 In rond la Universitate s-a dat drumul la circulatie, mai putin pe directia Magheru.

23:06 In piata mai sunt cateva mii de persoane in aceste momente.

22:58 Multa lume incepe sa paraseasca piata si se indreapta spre metrou.22:48: Cativa lideri informali purtatori de portavoce, aflati langa Troita de de la Universitate, se cearta: Unii vor sa puna lumea in miscare catre parlament, altii catre patriarhie. Unii au propus iar sa se mearga spre parlament, insa sunt multi care huiduie. Cei care vor la mitropolie se opun

22:42
O scandare noua in randul manifestantilor: "Daniel, urca-te la cer!".

22:37
Si la Botosani, fief PSD, au iesit in strada circa 1.200 de oameni, majoritatea tineri

22:32 Jurnalistul Vlad Ursulean a relatat momentul straniu cand un grup s-a rupt de grosul mitingului si a plecat spre Parlament.

22:30 Se striga "Cine nu sare, nu vrea schimbare". Piata este in continuare plina, multimea se revarsa pe Magheru si pe Bratianu.

22:18
Lumea a mai inceput sa plece, numarul protestatarilor incepe incet sa scada, desi in continuare Piata Universitatii este inchisa traficului. Se canta imnul si se scandeaza "Oprea judecat, pentru sangele varsat".

22:08 Numarul celor prezenti in Piata Universitatii s-a diminuat sesizabil, ajungand la circa 10.000.22:05 In Piata Universitatii s-a impartit Ziarul Colectiv. Primul text ii apartine lui Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium mort in incendiul de vineri

21:56
Un incident la protest, o drona care survola piata a cazut peste multime.

21:48 Numarul manifestantilor depasete 35.000. Se striga "Daniel, Daniel, du-te dupa Viorel!"

21:44
Bd Regina Elisabeta la Universitate s-a mai eliberat, la fel si zona statuilor, insa bd I.C. Bratianu ramane blocat de la Universitate si pana spre Cocor si Lipscani. Din piata scandarile sunt razlete, mai mult grupurile de suporteri fac galagie. In rest, oamenii discuta in grupuri, despre partide politice, anticipate, majoritati si noi constructii ce ar putea lua loc actualor partide.

Este clar ca dincolo de demisiile actualilor guvernanti, protestatarii din strada vor si demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi.

21:34 In Piata Universitatii s-a ajuns la 35.000 de oameni. Urmatoarele zone sunt ocupate total: rondul, Magheru pana la Batistei, Regina Elisabeta in dreptul Universitatii, Piata Universitatii la statui, I.C. Bratianu pana la magazinul Cocor.21:30
Numarul protestatarilor din Piata Universitatii a urcat la peste 30.000. Zona rondului este plina, pana la Intercontinental. Se ocupa zona spre palatul Sutu si Regina Elisabeta, spre statui, iar bulevardul spre Coltea e plin de oameni care vin.

21:28
In drum spre Universitate s-a auzit o pocnitoare. Protestatarii au inceput sa scandeze "fara violenta".

21:26
Circa 3.000 de protesteaza in Iasi21:25 La Universitate vin grupuri grupuri de pe bulevard. Numarul protestatarilor in piata incepe sa creasca semnificativ.

21:20
Intre timp, la Cluj Napoca protesteaza circa 3.000 - 3.500 de persoane, transmite Realitatea TV.

21:07 In timp ce cei de la Parlament se intorc spre Universitate, de la Universitate au plecat multi pe bulevard spre Unirii.

20:53 La Universitate e ocupat tot carosabilul si troatuarele de la Batistei si pana in Rond. Multimea a inceput sa plece din Piata Constitutiei, indreptandu-se spre Universitate.20:49 Printre manifestantii din Piata Universitatii se afla si Tudor Chirila

20:47 La Universitate se scandeaza "Jos coruptia", "La puscarie", "Unitate", "Jos sistemul", "Libertate".  Sunt peste 11mii, pana in 12 mii de oameni. Sunt zone foarte pline dar si zone rarefiate. Ies grupuri de la metrou constant, apoi sunt momente cand unele grupuri pleaca.
20:43
La Timisoara, numarul protestatarilor a depasit 5.000, in Craiova sunt circa 1000 de oameni in Piata Mihai Viteazul.

20:38 Se circula pe sensul de la Coltea spre cartierul Armenesc, insa nu si de la Universitate spre pasajul de la Unirii / Multimea striga "Ponta la puscarie"

20:31 In Piata Constitutiei sunt peste 15.000. Au aparut instigatori, in jur de 50, care cheama lumea la Cotroceni. Au fost huiduiti de multime si au plecat insa au aparut ulterior altii. Lumea ii huiduieste. Multimea a inceput sa intoneze imnul.

20:30
Reporterul HotNews.ro din Piata Universitatii estimeaza numarul celor prezenti acolo la circa 10.000 de oameni. Toata zona de la Batsitei si pana in rond la Universitate este plina de oameni. Numarul oamenilor de la Universitate creste considerabil de la un minut la altul.


 

20:21 Oamenii scandeaza la Universitate: "Noi nu suntem o natie de sclavi", "Romania, trezeste-te", "Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa". in Piata Constitutiei se scandeaza "Am votat 300 nu 600", "Asasinii". Lumea fluiera si huiduie

20:17 Piata Constitutiei se umple de oameni, iar acestia continua sa vina. Se striga "Demisia", "Hotii", "Romanii vor schimbare", "Toate partidele, aceeasi mizerie",  "Toata partidele fura prin rotatie", "Afara, afara, cu mafia din tara".

20:15 O parte semnificativa a protestatarilor a ramas in Piata Universitatii unde acum se canta "Desteapta-te, romane!"20:02 In Timisoara sunt circa 4.000 de protestatari, potrivit tion.ro. Acestia au blocat o banda de circulatie pe bulevardul Mihai Eminescu, in fata cladirii Primariei Timisoara, iar apoi s-au indreptat inspre Catedrala Mitropolitana, strigand "Vrem spitale, nu catedrale!".

Protestatarii s-au intors spre Primaria Timisoara si au blocat circulatia intre primarie si Catedrala Mitropolitana timp de zeci de minute, iar apoi s-au indreptat din nou spre Opera.

19:59 Potrivit estimarii reporterul HotNews.ro aflat la fata locului, este vorba de circa 10.000 de persoane.19:56 Se striga "Iesiti din casa, daca va pasa" si "Sa va fie frica, tara se ridica". Multimea se indreapta spre Parlament, desi multi striga "La Patriarhie"

19:54 Multi dintre protestatari au ramas in piata Universitatii, unde circulatia e oprita in continuare

19:47 Potrivit Digi24, numarul manifestantilor a ajuns la circa 10.000.

19:39 In capul coloanei sunt multi tineri din diverse galerii.19:34 S-a plecat spre Parlament, pe un sens inspre Piata Unirii.


19:25 Multimea pleaca spre Parlament dupa ce cineva a strigat "La parlament" la megafoane. Momentan, lumea care vrea sa porneasca in mars e blocata sa intre in rond la Universitate de catre politia care dirijeaza traficul.19:23 La Constanta, numarul protestatarilor a ajuns la circa 700. acestia au plecat in mars pe Bulevardul Tomis.

19:10 Circa 350 de persoane s-au adunat si in fata Prefecturii din Constanta, a transmis pentru HotNews.ro Alina Vasiliu de la Constanta Noastra. Ei cer anticipate si scandeaza Constanta, trezeste-te!

19:05 Si in Craiova s-au strans oameni in piata centrala18:58 In Bucuresti, numarul protestatarilor a ajuns la aproape 6.000.

18:57 La Brasov protesteaza circa 500 de oameni18:57 La Timisoara s-au adunat circa 800 de oameni in strada, potrivit Digi 24.

18:51 La Cluj, cate sute de oameni scandeaza "Ghinion, ghinion, Clujul s-a trezit din somn"

18:50
Se scandeaza "Toate partidele, aceeasi mizerie", "Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa", "Iesiti din casa, daca va pasa", "Ale, ale, Romania libera", "PSD si PNL, aceeasi mizerie", "Romania, trezeste-te", "Colectiv", "Vrem spitale, nu catedrale", "Coruptia ucide", "Jos sistemul mafiot".
18:45 Numarul manifestantilor a crescut rapid pana la circa 2500 de persoane care ocupa bulevardul, zona fantanii si TNB. Pe centrul bulevardului se striga "Parlament penal, mars la tribunal" si "Anticipate"


18:44 Staturi pentru participantii la proteste18:43 Numarul protestatarilor a urcat la circa 2000.

18:41 Manifestantii au ocupat carosabilul, intrand pe bulevard de la TNB, de unde se striga "Jos Iohannis!"

18:34 Sunt circa 1000 de manifestanti. Deocamdata multimea este linistita. S-au aprins lumanari pe asfalt si s-au pus pozele celor decedati.18:32 Pe treptele de la TNB sunt cateva zeci de persoane care scandeaza "Jos Iohannis" si "Demisia". Sunt oameni mai in varsta, multe fete cunoscute de la protestele din 2012. printre scandarile acestui grup se numara si "Basescu la puscarie".18:15 Numarul manifestantilor a crescut la peste 400, transmite reporterul HotNews.ro aflat la fata locului.

In jurul orei 18:05, circa 200 de persoane erau adunate deja in piata Universitatii, in zona fantanii de la Facultatea de Arhitectura dar si in fata Teatrului National Bucuresti. Manifestantii afiseaza un banner mare pe care scrie "Dreptate pentru victime".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


71805 vizualizari

 • +63 (67 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:18)

  [anonim]

  • +30 (32 voturi)    
   bine, bine (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:09)

   Florin [anonim] i-a raspuns lui

   dar hai si tu!
   • +19 (21 voturi)    
    sunt cateva lucruri ramase de rezolvat (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:01)

    thatchme [utilizator] i-a raspuns lui Florin

    precum referendumul de schimbare a constitutiei si reducerea numarului de parlamentari de pe vremea lui Base. Parlamentul nu a tinut cont de vocea poporului atunci. Tariceanu, Ponta, Antonescu, Dragnea, Zgonea au intarziat cat mai mult pana le-au amanat la sfantul asteapta. Au votat in schimb cresterea numarului de parlamentari la 650 de la 400 iar harciogul rozaliu a dus la indeplinire acest proiect.
  • +25 (27 voturi)    
   suntem departe (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:44)

   amanda13 [utilizator] i-a raspuns lui

   dar alaturi de voi! Nu mai lasati coruptia sa mai sufoce si generatiile de dupa noi. Am fost destul sacrificati! Parlamentul trebuie sa ia act de rezultatul referendumului, partidele trebuie sa se reformeze sau sa dispara. Mita si hotia, minciuna, plagiatul trebuie condamnate! Destul!
  • +25 (29 voturi)    
   Intrebare serioasa (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:20)

   veduma [utilizator] i-a raspuns lui

   In cazul in care parlamentul cade, mafiotii nu mai au imunitate parlamentara si DNA poate sa-i aresteze?
   Daca da, atunci asta trebuie sa fie obiectivul nostru: caderea parlamentului.
   Daca nu ...oricum trebuie sa cada mafiotii.

   La puscarie!
   • +4 (4 voturi)    
    alta intrebare serioasa.. (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:39)

    grongobar [utilizator] i-a raspuns lui veduma

    .. de data asta pt prea imbuibatul CEO al bor :mai stii vreun lider religios din lumea asta care sa fi fost huidiut de multimi in felul asta ? barbosul e vazut in acelasi fel cu guvernantii si parlamentarii,adica hot,corupt pe scurt bandit.
  • -13 (23 voturi)    
   metoda (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:18)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui

   Atat timp cat nu se recurge la violenta, nu se va schimba nimic. Toate schimbarile in tzara asta au avut loc numai prin violenta. Lozinca "Fara violenta!" este o mare manipulare.
   • +9 (15 voturi)    
    in tarile civilizate (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:03)

    amanda13 [utilizator] i-a raspuns lui john70

    s-a facut o schimbare fara violenta. Noi asta vrem sa aratam, ca ne-am civilizat. termina cu barbarismele!
    • -11 (11 voturi)    
     unde (Joi, 5 noiembrie 2015, 6:10)

     john70 [utilizator] i-a raspuns lui amanda13

     Pornesti de la premisa ca Romania e o tzara civilizata.
     Unde s-a facut schimbare fara violenta?
     Lucrezi pentru SRI?
     • +3 (3 voturi)    
      Tu mai degraba! (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:57)

      Alfabetix [utilizator] i-a raspuns lui john70

      Indemnul la violenta al unui provocator!
  • +5 (11 voturi)    
   constitutia (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:42)

   DimijoareiObt [anonim] i-a raspuns lui

   facuta sub Ilici trebuie modificata pentru a dat drepturi mai mari presedintelui.
  • +1 (3 voturi)    
   textul lui vlad ursuleanu - DUBIOS RAU (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:58)

   cristi [anonim] i-a raspuns lui

   ceea ce descrie vlad ursuleanu in postarea de pe FB este al dracu' de puturos. cineva incearca sa deturneze miscarea, e clar. cine si in ce scop???
  • 0 (8 voturi)    
   Ce-ai zice domnule de propunerea ...... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:52)

   8736 [utilizator] i-a raspuns lui

   .....Laurei Codruta Kovesi pentru functia de Prim Ministru?
  • +4 (6 voturi)    
   Da, dar mai intai (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:37)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui

   Parlamentul sa fie obligat sa recunosca rezultatul referendumului : o camere si 300 de membri.
   Sa dea o lege in acest sens si api sa fei dizolvati. Ca sa se poata organiza alegeri corecte pentru un nou parlament asa cum si-l doreste poporul: parlament cu o singura camera si cu doar 300 de membri !
 • +38 (40 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:23)

  [anonim]

 • +32 (34 voturi)    
  Exceptional (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:47)

  CititorulComentator [utilizator]

  Acum este momentul sa dezradacinam putregaiul politic din Romania!
  • +29 (31 voturi)    
   poliitcieni trebuie sa plateasca pentru prea multe (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:14)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui CititorulComentator

   lor talharii:
   - 300 parlamentari
   - primarii alesi din 2 tururi
   - presedintii consililor judetene alesi de cetateni si nu prin intelegeri oculte dintre partide
   Aceste lucruri se pot face prin legea electorala
   - diaspora sa poata obtine formularele de vot prin internet si nu prin deplasarea la ambasade. Diaspora sa poata vota la toate alegerile care au loc in tara.
   • -33 (53 voturi)    
    slab (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:25)

    Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui ty

    Propunerile mele sunt mai radicale:
    - fără parlament (legile se pot vota pe feisbuc)
    - fără politicieni (știm și noi politică)
    - guvern străin (toți românii sunt corupți)
    - primari aleși dintre pușcăriașii pe viață (ca să nu mai fure)
    - judecători înlocuiți cu softuri
    - patriarh ales în cluburile de noapte
    • +12 (28 voturi)    
     @ Mazeta (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:27)

     krampus [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     De ce nu te duci tu sa postezi comentarii pe Vocea Rusiei ?
    • +12 (24 voturi)    
     mars acasa in siberia, trotineto! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:40)

     FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Hai pa, trotineto!
    • +12 (24 voturi)    
     Propunerile tale... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:05)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     ..sa le depui la Kremlin. S-a votat, a fost referendum valid, trebuie sa tina cont de el. Ca mazetelor si hotilor nu le place, asta e alta poveste: povestea hotilor.

     Ai uitat cea mai importanta propunere: mazetele sa dispara.
    • +2 (14 voturi)    
     Mazeto, (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:52)

     Jar [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

     in afara de de chestiunea cu guvern strain-Romania Mare si Moderna a fost facuta de un strain(REGE)-totul se potriveste cu aceasta revolutie rosie.
     • -2 (8 voturi)    
      Romania Mare a fost facuta de poporul roman (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:03)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Jar

      pe timpul unui rege.
      In perioada premergatoare adunarii de la Alba Iulia in orase au fost manifestatii. In familia mea de la inaintasi a ramas si o lozinca scandata atunci: "Sus romane jos ungure tara de romanii se tine"
    • -8 (16 voturi)    
     adaos din Vest (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:58)

     john70 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     Interzicerea vehiculelor pe combustibili din petrol
     Centrala nucleara sa fie inlocuita cu mori de vant si panouri solare
     WC-uri unisex (pentru transexuali)
     Legalizarea casatoriilor intre barbati si intre femei
     Copiii sa-si aleaga singuri genul (barbat sau femeie sau x)
     Bisericile sa ofere adapost refugiatzilor muslumani din Siria, Afghanistan si Irak
     Demolarea crucii de Caraiman pentru ca e ofensatoare la adresa altor religii si e forma de manifestare a unei religii pe proprietatea publica
     Piste ciclabile peste tot
     Interzicerea vanatorii
     Cainii vagabonzi sa fie lasati in pace sa muste pe cine vor
     Obama sa fie numele unui bulevard sau statie de metrou
    • +3 (7 voturi)    
     Da-mi si mie ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:27)

     Calin02 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

     ... din ce fumezi tu.
     :-)
    • -3 (19 voturi)    
     + (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:17)

     R [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

     Intrebare serioasa: De ce ii dati Mazetei atatea minusuri? Chiar nu ii sesizati subtilitatea si umorul caragialesc? (scuzata-mi fie comparatia cam indrazneata. Dar de fapt si Caragiale a fost acuzat la vremea lui ca e un antipatriot care isi bate joc de natia lui si de ce are ea mai sfant.) Serios, pentru mine de multe ori comentariile Mazetei sunt sarea si piperul acestui forum, dar si felul in care lumea se dezlantuie impotriva lor. Si acum - de la voi, cei fara umor, astept minusurile!
     • +1 (1 vot)    
      ...de la mine ... (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:15)

      Observatore [utilizator] i-a raspuns lui R

      .. ai un plus +.
     • 0 (0 voturi)    
      Raspuns serios. (Joi, 5 noiembrie 2015, 20:52)

      adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui R

      Pentruca il cunostem de mult. Erse postac, deci platit sa scrie ceea ce scrie. Si sa deturneze, cand nu poate sa dirijeze.
    • 0 (2 voturi)    
     :D (Joi, 5 noiembrie 2015, 2:17)

     contest [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

     faine propuneri, a mai prima! :)
     Perfecte! Vreun oarecare...ciuvica ar incerca sa vitupereze numindu-va "anarchist", ptiu, ptiu! ;)
   • -8 (20 voturi)    
    Faceti, ba... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:19)

    Grexit [utilizator] i-a raspuns lui ty

    o dictatura militara, si gata! Desfiintati biserica si desfiintati si Romania. Pe urma,duceti-va la culcare.
    • +3 (9 voturi)    
     Lasa sefu... (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:02)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui Grexit

     ca in afara de voi, hotii si oportunistii, nu le plange nimeni de mila. Se descurca tara si fara ei, vorba lui sefu' Tonta: "lasati, ca merge si-asa".
 • +16 (18 voturi)    
  Program pentru schimbare (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:53)

  area [anonim]

  Cred ca ar strada ar trebui sa isi defineasca din ce in ce mai clar dorintele. Un prim pas in acest scop este acela al stabilirii unor pasi generali punctuali precum:
  1. constituirea de noi partide politice in care sa adere membri care nu au mai fost inscrisi in alte partide politice;
  2. definirea unor idei si valori fundamentale pe care noile partide politice sa le promoveze in plan social;
  3. militarea pentru o noua Constitutie in care sa fie precizate si structurate princiipiile existentei statului roman, drepturile, libertatile si obligatiile fundamentale ale cetatenilor, structura puterilor/autoritatilor statului, centrale si locale si principiile functionarii lor, rolul justitiei, armatei, religiei si economiei. Aici se poate analiza necesitatea desfiintarii Curtii Constitutionale si atribuirea rolului acesteia plenului Inaltei Curti de Casatie si Justitie. De asemenea, precizarea principiilor fundamentale care guvernbeaza relatiile internationale ale statului roman;
  4. militarea pentru alegeri locale si generale anticipate;
  5. militarea pentru schimbarea statului centralizat intr-un stat minimalist si eficient, chiar daca asta inseamna desfiintarea de posturi in institutii, autoritati publice sau in companii ale statului;
  6. transarea definitiva a interventionismului statal in economie, privatizarea completa a companiilor statului, sistem de taxe si impozite echilibrate (in Constitutie se poate preciza valoarea cumulata a impozitelor pana la un plafon maximal);
  7. stimularea liberei initiative si a dezvoltarii economice in acord cu posibilitatile geografice si cu resursele intelectuale si natuirale ale tarii;
  8. stimularea educatiei bazata pe argumentul logic si pe realitate;
  9. sistem medical bazat pe concurenta si competitivitate... instituirea dreptului spitalelor publice si private de a-si produce si de a gestiona propriile resurse; stimularea sponsorizarii si investitiilor in cercetarea medicala...
  • -16 (20 voturi)    
   Pct 5. (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:46)

   Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui area

   Si ce posturi anume sa se desfiinteze? De profesori? De medici? De angajati ISU care sunt insuficienti pentru a verifica respectarea regulilor PSI in cluburi?
   • +11 (15 voturi)    
    de unde stii... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:32)

    area [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

    1. ca toti profesorii isi merita posturile?
    2. ca toti medicii isi merita aprecierile?
    3. ca toti cei de la ISU sunt seriosi?

    In orice caz, statul minimalist nu inseamna sa desfiintezi structuri statale necesare... Iar necesar e un cuvant cu semnificatii mult prea complicate pentru actuala societate romaneasca care a fost educata sa traiasca intr-un anume fel. De aici si incercarea dumneavoastra de a pune in discutie chestiuni despre care sunt convins ca nu aveti suficiente detalii.
    Statul minimalist nu este compatibil cu statul functionaresc, cu statul angajator care "da de lucru" doar pentru ca sa nu urle lumea in strada dupa pensii si salarii... in orice caz, discutia nu poate fi facuta cu oameni infierbantati la minte si care tipa doar pentru ca le e frica sa isi asume singuri viata, fara ca statul sa-i stearga la fund.
    • +4 (10 voturi)    
     Ei si tu acuma... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:30)

     LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui area

     Vrei sa-si piarda argintii pentru postare? El si cu Mazeta?
    • +5 (5 voturi)    
     noi stim totul (Joi, 5 noiembrie 2015, 4:34)

     zarzarea [utilizator] i-a raspuns lui area

     Acest slogan e-n gura a 80% din profesorii acestei tari.
     Din pacate foarte putin sunt facuti pentru aceasta meserie.

     Si da, este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa dam reset unor valori.

     Sa nu mai acceptam sa dam spaga, spre exemplu.

     Sa luam atitudine cand vedem ca-i moare si capra vecinului.

     Sa oferim justitiei informatiile pe care le stim si le consideram revoltatoare in privinta coruptiei ce ne inconjoara zi de zi.

     Sa nu ne mai lasam manipulati pentru o galeata si o umbrela in zilele de alegeri.

     Sa nu-i mai lasam pe altii sa decida pentru noi. Sa iesim la vot, oricand, pentru orice. Sa nu mai credem ca ei sunt mai multi si votul nostru nu conteaza.
   • +11 (11 voturi)    
    Nu medicii, profesorii si angajatii ISU (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:11)

    CristianG [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

    Ci:
    - amantele angajate pe post de secretare pentru ca pufosii de la stat sa plateasca "serviciile'din banii nostri
    - umflatele de la ghiseu care te trateaza mai rau decat pe cutia de pate pe care o termina in timp ce vorbesc cu tine si care tasteaza cu aratatoarele
    - angajatii de la fisc care profita de legi neclare si vin sa-ti dea o amenda "obligatorie"
    - si alte tone de atarnatori, purtatori de geanta din sistem
    • +1 (1 vot)    
     .. si prosti.. (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:19)

     Observatore [utilizator] i-a raspuns lui CristianG

     ... si multzi ... .
   • +8 (8 voturi)    
    coada-n toate (Joi, 5 noiembrie 2015, 4:26)

    zarzarea [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

    Consilieri din primarii, spre exemplu. Sunt multi nene, mult prea multi, nu fac nimic bun.

    Toate agentiile si alte d-astea de pe langa primarii (mediu, ape, paduri, etc), pline de tante ce tricoteaza zi lumina, ori de oaresce domni ce toaca presa de dimineata pana seara.

    Si multe alte exemple... In general este vorba de trepadusii de partid care de abia asteapta sa se schimbe puterea pentru a inhata si ei un os. Este vorba de posturile din administratia centrala oferite oamenilor ce trudesc prin campanii.
  • -1 (9 voturi)    
   Cine sa le promoveze... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:22)

   Grexit [utilizator] i-a raspuns lui area

   amice? Udrea, Ponta si Basescu. Limbutul de Predoiu? Desfiintati partidele politice si chemati-l pe Ceausescu inapoi. Ce vrei tu, poate peste nspe generatii. Exact asa era si la Lovilutie. Eram tanar atunci...de atunci au trecut 26 de ani si ca tara am ajuns mai rau.Individual,mai bine.
   • +8 (8 voturi)    
    Pai s-a ajuns mai rau.. (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:03)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui Grexit

    ..ca nu a fost adoptat punctul 8. De-aia.
    • +2 (2 voturi)    
     Asta a fost ... (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:23)

     Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Alius

     ... cea mai mare greseala ce sa putut face !
     ( si liliescu a avut partea leului ! ) .
  • -2 (6 voturi)    
   comunism (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:04)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui area

   1 - adica oamenii nu mai au libertatea sa se inscrie in ce partid vor? credeam ca libertatea de asociere e un drept fundamental garantat de Constitutie
   2 - adica traseaza cineva ideologia partidelor noi? ideile si valorile astea fundamentale vin dinspre Moscova sau de la noul Comintern de la Bruxelles? Credeam ca libertatea de gandire e ceva de la sine inteles.
   3,4,5,6 = OK
   7 - vine in contradictie cu 6, ca sugereaza ideea de subventii ale statului
  • +2 (2 voturi)    
   De acord, (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:06)

   CristianG [utilizator] i-a raspuns lui area

   in afara de punctul 6 si cu pretentia de a defini mai bine punctul 8
  • +2 (2 voturi)    
   Si in plus (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:51)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui area

   si DE URGENTA: punerea in aplicare a rezultatului Referendumului care a statutat parlament cu o singura camera si doar 300 de membri.
 • +26 (28 voturi)    
  a trimis si psd-ul protestatari? (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:53)

  infiltreaza psd-ul protestanti [anonim]

  Miroase de la o posta ca grupul "mai in varsta" de protestatari, cu caciuli de astrahan si tricolor la gat, au fost trimisi de partid pe cativa zeci de lei sa strige jos Iohannis si NU alegeri anticipate! Ce jocuri murdare, dar ieftine. Protestatarii adevarati si multi nu pun botul. Dar PSD-ul nu s-a prins inca. Trebuie huiduiti acesti asa zisi "protestatari" platiti de PSD
  • +7 (11 voturi)    
   mananca si ei o paine (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:10)

   ciubex [utilizator] i-a raspuns lui infiltreaza psd-ul protestanti

   Ce sa le faci maica, mananca si gura lor o paine, putin cam mucegaita!
   Iaca sunt si asemeena specimene care se lasa platite sa poarte "vorba" altora, nu stiu daca sunt platiti, dar sunt convins ca nici ei nu cred in ceea ce scandeaza, sper ca nu cred ceea ce scandeaza.
  • 0 (0 voturi)    
   Caciuli de astrahan ? (Joi, 5 noiembrie 2015, 20:57)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui infiltreaza psd-ul protestanti

   Pai astia inseamna ca sunt comunisti cu state vechi.
   Activisti , propagandisti , cei din " aparatul de partid " al regionalei.
 • +33 (33 voturi)    
  Dizolvarea Parlamentului (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:55)

  Lea [anonim]

  Asta vrem. Si asta e singurul lucru care-i terorizeaza. Un alt guvern va emana din aceeasi cloaca patronata de actualul parlament. Vrem un nou Parlament!!!!!
  • +25 (31 voturi)    
   Proclamatia de la Timisoara (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:02)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Lea

   In Constitutie !!!! Legea Lustratiei !!!!
   P$D in Ilegalitate !!!!
   Penele sa isi faca mea culpa !!!! numai putregaiuri s strang acolo !!!
  • +23 (23 voturi)    
   clar (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:04)

   ijohn [utilizator] i-a raspuns lui Lea

   Eram in masina, la servici bineinteles....auzeam la radio un politician (nu mai stiu care) de cele cateva variant dupa demisia guvernului: un nou premier, 2 refuzuri pentru a se dizolva parlamentul s.a.m.d.
   Si la sfarsit, cea mai simpla solutie: parlamentarii sa-si demisia in bloc.
   Ce este neclar? Sa-si dea demisia toti.

   In al doilea rand, sa se respecte votul din 2008, sau 2009, nu mai tin minte, cand 80% am votat pt 300 parlamentari, maxim.

   Noi am votat pt maxim 300, si ei la urmatoarele alegeri au facut cel mai numeros parlament din istorie, aproape 600. Ce mai este de comentat?

   Demisia in bloc.
  • +2 (2 voturi)    
   Dar mai intai (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:03)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Lea

   sa puna in aplicare rezultatul Referendumului : parlament cu o camera si doar 300 de membri !
 • +14 (14 voturi)    
  formularea (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 18:59)

  outside_the_wall [utilizator]

  "18:34 Sunt circa 1000 de manifestanti. DEOCAMDATA multimea este linistita." - sper ca nu aveti premonitii infricosatoare. E bine daca manifestantii nhu se lasa manipulati, ca sa recurga la violenta.
 • +4 (4 voturi)    
  si la galati (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:15)

  ramona [anonim]

  imagini aici: https://www.facebook.com/events/473208779531046/
 • +3 (3 voturi)    
  continuare (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:15)

  area [anonim]

  sustinerea unui sistem bancar care sa acorde credite pentru efectuarea tratamentelor medicale la costuri minimale sau suportabile ... aici se poate crea un mecanism statal de ajutorare a celor aflati in imposibilitatea vadita de a putea suporta costurile tratamentului medical
  8. structurile de informatii si de forta vor trebui sa isi schimbe juramintele in sensul ca jura sa apere si sa respecte drepturile si libertatile poporului roman si sa-si desfasoare activitatile si misiunile in slujba poporului roman ... legile lor de organizare si functionare vor trebui sa precizeze explicit ce inseamna interes national, siguranta nationala, protectie nationala sau alti termeni specifici si sa excluda de la clasificarea ca secret de stat a oricarei misiuni care nu are legatura cu siguranta sau interesul national ... comunicarea publica si informala a misiunilor, cheltuielilor, resurselor si numarului de militari si functionari (fara precizarea numelui acestora)
  9...... de aici se poate completa mai departe de oricine doreste sa exprime lucruri care sunt in interesul comun al celor care populeaza acest teritoriu
 • +14 (14 voturi)    
  grija mare... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:25)

  astronaut [utilizator]

  la ''tomnaticii'' cu tricolorul la gat si cei cu megafoane psd-iste , (fii de catele securisto-comunistoide) , care nu se vor lasa usor , ei sunt trimisi si platiti sa dea o alta turnura evenimentelor , sangele iliescian , colcaie si astia nu vor ceda puterea , doar daca le e frica !!! De aceea se impune cu desavarsire ALEGERI ANTICIPATE !
 • -15 (19 voturi)    
  Astia vor si demisia lui Iohannis (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:42)

  Lucian Ilea [utilizator]

  Hmm..nu ma asteptam la asta
  Credeam ca vor fi multumiti,dar e o revolutie...fiecare generatie e de sacrificiu si cu cate o revolutie prin care distruge tot ce au facut ,bun sau rau,.inaintasii sai
  Dispretul fata de cei care au venit inaintea ta e maxim inca in Dacia

  Ei bine da stiu cum a fost la acel incendiu
  Au fost unse cu otrava de sobolani care contine Toluen si Acid Clorhidric acele materiale plastice care provin din petrol si gaze naturale
  ia incercati sa dati foc la un butoi de 25 de litri de petrol...sau mai bine nu
  in 10 secunde a ajuns focul pe tavam si in 30 de secunde a cuprins toata sala
  Adrian Despot a iesit fara nici o rana de acolo desi era cel mai bun candidat la moarte ..canta pe scena
  altii au murit mult mai aproape de iesire arsi de vii

  mda.adevarul e
  Germania controleaza Romania..pana acuma i-am pupat in fund pe americani dupa rusi,cuma pe nemti again
  deci de un an jumate totu e dupa scenariu...dar strada nu va lasa asta
  • +8 (12 voturi)    
   >>>>>>>> (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:29)

   Invincible [utilizator] i-a raspuns lui Lucian Ilea

   Are careva un Rudotel?
 • +19 (21 voturi)    
  noi proteste, (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:43)

  vasile [anonim]

  pina la :
  -Alegeri anticipate,
  -Parlament cu 300 de alesi,
  -Fara imunitate in afara parlamentului,
  -Fara privilegii, pensii speciale locuinte de serviciu, diurne speciale,
  -Cei care au adus tara in aceasta situatie sa nu mai aiba dreptul sa candideze, echivalentul pct. 8, al proclamatiei de la Timisoara,
  -Desecretizarea tuturor dosarelor securitati si a ofiterilor acoperiti, gen STASI- Germania,
  -Limitarea la maximum doua legislaturi, fiecare si interdictia de a mai face politica in familie, gen mafiotul cozma de la Ploiesti,
  • +3 (5 voturi)    
   continuam protestele si pentru, (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:12)

   vasile [anonim] i-a raspuns lui vasile

   -alegerile pentru toate functiile publice din stat sa se faca in doua tururi, si nu se schimba regulie jocului. in timpul jocului,
   -cvorumul trebuie sa fie fixat pentru totdeuna, si nu schimbat cum vrea muschii unui golan ca infractorul ponta,.....,de 50+1% din listele electorale permanente, nu cum a vrut grupul infractor organizat la referendum
   - Iasul poate conta pe mine , nu sunt de cumparat,
 • +7 (11 voturi)    
  da (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:52)

  222 [anonim]

  asa este.
  unii inteleg mai repede , altii inteleg mai tarziu.pina la urma toti vor intelege.

  a venit vremea.
  e vremea ca politicienii sa faca un pas in spate si sa lase locul unor cetateni nepatati de unsoarea asta amestecata de coruptie,minciuna,lacomie,rapacitate,etc.

  schimbarea trebuie sa se produca urgent.
  acum.

  plecati , pacalicilor, nu se mai poate.
 • -10 (24 voturi)    
  Dezamăgire mare! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:53)

  cineva [anonim]

  Dezamăgire mare! Ponta a demisionat, Piedone la fel. Afară-i vreme frumoasă, noi pentru ce mai protestăm?! Ah, am găsit! Patriarhu'!
  Este aceasta o încalcare a libertăţii religioase? Este, dar ce contează? Se rescrie şi Noul Testament dacă poporul o cere.
  Nu va place ortodoxia? Sănătate, nu vă ţine nimeni ortodocşi cu forţa, vă puteţi converti oricând la alte religii, Islamul bate la uşă, sunt şi altele disponibile.
  Oricum cei care cer "demisia" patriarhului nu se duc la biserici.
  • +1 (9 voturi)    
   E un vot de blam , grajdane !! Foarte bine venit! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:54)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui cineva

   Nu ma mai declar ortodoxa cu toata familia la recensamantul viitor cu asa un patriarh si ca sa le creasca lor salariile si influenta in stat !
   Pozitia lui daniel de ieri ne-a aratat ca nici macar biserica , nu avem ! Spiritual nu fizic !
  • +1 (5 voturi)    
   problema (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:08)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui cineva

   problema cu BOR e ca romanii contribuabili le platesc salariile preotilor. asa ca e oarecum cu fortza.
   ca unii din cei care fac acum scandal impotriva bisericii sunt parte a masei din ce in ce mai crescande de ateisti e o realitate. Si BOR are si ea vina ei ca masa asta creste.
   • +4 (6 voturi)    
    Romanii platesc (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:19)

    CristianG [utilizator] i-a raspuns lui john70

    salariile preotilor si nu numai,
    Anumite ONG-uri, si toate celelalte culte din Romania primesc bani de la stat.
    E ok sa se scoata, dar sa se scoata la toti. Rezultatul: BOR rezista, restul dispar.
    • 0 (2 voturi)    
     ONG (Joi, 5 noiembrie 2015, 6:13)

     john70 [utilizator] i-a raspuns lui CristianG

     La ONG-uri e simplu: se da o lege prin care se impune ca 50% din fonduri sa provina din tzara. Se desfiinteaza aproape toate a doua zi.
  • +1 (3 voturi)    
   Nu e vorba de ortodoxie.. (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:05)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui cineva

   ..e vorba de nenii astia ai tai care indemnau "poporul" cu cine sa voteze, cu "romanu' verde si frumos".

   "Este aceasta o încalcare a libertăţii religioase?" Libertatea cui a fost incalcata?
  • +2 (2 voturi)    
   re (Joi, 5 noiembrie 2015, 5:22)

   zarzarea [utilizator] i-a raspuns lui cineva

   Nu Isamului ii platim noi taxe...
   Daca vor sa fie independenti, sa se finanteze singuri si sa-si plateatasca taxele ca orice roman.
 • +9 (11 voturi)    
  idei (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:53)

  RaduK [utilizator]

  Oamenii nu stiu ce sa ceara se spune... Ar fi un inceput sa se ceara eliminarea imunitatii in fata legilor. Si ar fi o idee sa se mai construiasca niste penitenciare, sa incapa toti.
  • +6 (10 voturi)    
   Sunt enorm de multe cererile ! Dar iata ca putem (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:36)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui RaduK

   sa ne luam tara inapoi in fiecare zi !
   Azi dupa multa vreme am putut sa ma privesc in oglinda si sa cred ca totusi ca si simplu cetatean , pot sa contez mai mult decat un vot ! Ca avem totusi o sansa ...
   Ei (politicienii) vor da maine un raspuns , strada daca nu va fi multumita va continua ! Raspunsul de azi al partidelor a fost zero ! Si asa va ramane ! Nici nu avem ce sa asteptam de la ei .De fapt singura institutie de la care avem asteptari e DNA!
   Strada are azi pe presedinte aliat .Si asa va ramane pana la proba contrarie !
 • -19 (27 voturi)    
  Jos falsul asa zis presedinte (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 19:56)

  Andrei [anonim]

  Jos Johanis ! Eliminati TOATA clasa politica!
  • +4 (8 voturi)    
   pune-l ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:15)

   astronaut [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

   pe iliescu , poate alina durerea !!
  • +9 (11 voturi)    
   Presedintele Rom nu are nici o putere (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:30)

   buffer [anonim] i-a raspuns lui Andrei

   -doar ia act de cele ce se intampla, da declaratii si este puppet in delegatiile externe - pe bune chiar acesta este rolul lui. Andrei citeste Consitutia si ai sa vezi.
   Se vrea deturnarea protestului, se vede ca cineva va trimite catre BOR, nu va lasati pacaliti - puteti fi mai multe grupuri in mai multe locuri daca asta se vrea. Printre voi sunt infiltrati procurori militari care de abia au iesit din scoala si vor sa se afirme in cariera; sunt in civil, de altfel si altii din aparatul de stat sunt plasati imbracati civil printre voi.
 • -5 (5 voturi)    
  ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:11)

  klaudyuxxx [utilizator]

  Ponta, dupa demisie, vis-a-vis si de protestele din seara asta
  http://pasteboard.co/1TgjdkO0.jpg
 • -7 (11 voturi)    
  .... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:19)

  klaudyuxxx [utilizator]

  Demisia si Iohannis! Acest "presedinte" e rezultatul unui compromis, raul cel mai mic.
 • +2 (4 voturi)    
  la parlament... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:23)

  astronaut [utilizator]

  trebuie mers maine , ziua in amiaza mare , sa va vada ,
  trebuie intrat in cladire sa va simta prezenta si sa le strigati condica de prezenta !
 • -6 (6 voturi)    
  ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:23)

  klaudyuxxx [utilizator]

  meanwhile in vaslui
  https://www.youtube.com/watch?v=XoMX3J5BnL8
 • -2 (10 voturi)    
  ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:29)

  klaudyuxxx [utilizator]

  oare cati medici stomatologi care nu elibereaza chitante/bon gasim in multime? (mic exemplu)
  • +3 (9 voturi)    
   ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:17)

   Anonim [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   S-a trezit si postacul imputit...sa arunce petarde, in disperarea de a deturna atentia...

   Inteleg ca sunt disperati sefii? Nu mai stiu ce sa scrie pe fituici infectule?
  • 0 (0 voturi)    
   Nu stiu (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:22)

   CristianG [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   dar cu siguranta sunt destui care si-ar dori sa poata face asta :))
 • -1 (3 voturi)    
  popa (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:35)

  ursul misha [anonim]

  ce sa faca la patriarhie? sa-l dea jos? alcoolul este viata si viata este alcoolul!
 • -1 (3 voturi)    
  va rog, sa cerem anchetarea de catre DNA a (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:40)

  deval [utilizator]

  tragediei de la Cultural ! Nu am incredere in Parchet ! Nici in priceperea nici in curajul procurorilor de acolo ! Trebuia sa se produca azi demisii in lant si in ISU !!
 • +2 (2 voturi)    
  Bacau proteste (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:49)

  Bacau [anonim]

  http://zdbc.ro/video-foto-efectul-colectiv-proteste-in-bacau-dupa-caderea-guvernului-sute-de-bacauani-in-piata-tricolorului/
 • -8 (14 voturi)    
  .... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:52)

  klaudyuxxx [utilizator]

  ooo, a aparut si Tudor Chirila, pupaciosu de Iohannis
  • +4 (6 voturi)    
   Cineva tebuie sa-l pupe si pe KI. (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:06)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   Acu' vrei ca toti sa-l pupe pe Tonta?
  • +1 (1 vot)    
   Klauditzaaa, ai ramas singur la macaneala (Joi, 5 noiembrie 2015, 6:27)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

   N-ai vazut ca si mazeta s-a tirat; hai bye bye, poate ai treaba si noi te retinem.
 • -4 (8 voturi)    
  ORI, ORI... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 20:56)

  Susufler0 [utilizator]

  HN, cred ca trebuie sa faceti o corectura. Scrieti in articol ca la 19:59, potrivit "numaratorii" reporterului HotNews.ro, aflat la fata locului, nr manifestantilor este de "circa" 10.000 de oameni. Ori reporterul vostru i-a numarat si atunci nu mai are ce cauta aproximarea, ori nu i-a numarat si atunci, aproximarea "circa" ramane dar trebuie sa dispara "numararaTOAREA..
 • +1 (1 vot)    
  Mai bine (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:09)

  Zummm [utilizator]

  Sa-i depistam pe agitatorii lui secu din multime si sa-i lu-am la suturi
  • +1 (5 voturi)    
   ... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:19)

   Anonim [anonim] i-a raspuns lui Zummm

   Uite-l pe unul din ei, klaudyuxxx mai sus...

   Cum incearca el disperat sa deturneze atentia, sa denigreze, sa bage strambe...
   • +1 (1 vot)    
    eu cred, sincer (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:23)

    CristianG [utilizator] i-a raspuns lui Anonim

    ca este stomatolog
   • -1 (3 voturi)    
    ... (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:24)

    klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui Anonim

    Anonim, nici macar de un pseudonim nu esti in stare. Ai o frica-n tine, nici in spatele tastaturii nu te simti in siguranta. Strambe vad ca bagi tu, ofticat pe faptul ca am opinii diferite de-ale tale. Democratia iti convine, doar cand iti convine.
 • -6 (14 voturi)    
  Cereri... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:19)

  Sutcivni [utilizator]

  Dat fiind actiunile de protest declansate de incendiul izbucnit la Clubul Satanistilor, profit de aceasta ocazie pentru a transmite maselor manipulate care marsaluiesc in fata guvernului ce ar trebui sa scandeze si sa-si doreasca in aceste momente. Orice altceva va fi apa de ploaie.

  Schimbari ultranecesare ce trebuie implementate cat mai rapid posibil :  - Demisia imediata a tuturor parlamentarilor, guvernantilor, presedintelui, sefilor serviciilor de informatii, sefilor parchetelor, DNA, etc… si trimiterea lor in judecata. Deposedarea lor de toate bunurile obtinute in mod fraudulos. Pedepsirea tuturor celor care au distrus tara in ultimii 25 de ani.

  - Punctul 8 de la Timisoara ’89 trebuie reintrodus.

  - Crearea unui comitet de criza pentru diminuarea si restructurarea institutiilor statului

  - Politica se va face doar in interesul poporului, de aceea pluripartitismul nu-si va mai avea locu. (pluripartitism =pluribanditism)

  - Iesirea Romaniei din UE, NATO, ONU, OSCE si din orice alta organizatie care aduce preudicii poporului roman

  - Retragerea cetateniei romane tuturor ALOGENILOR care au uneltit impotriva neamului romanesc

  - Interzicerea pe teritoriul Romaniei a tuturor activitatilor societatilor si serviciilor secrete :
  masoneria, sionismul, iezuitii, massad-ul, cia-ul, fsb-ul, etc…

  - Inarmarea tuturor patriotilor romani

  - Dreptul fiecarui roman sa-si conduca viata intr-un mod armonios. Fiecare cetatean va deveni propriul sau judecator.

  - Atragerea milioanelor de romani care se afla in afara tarii

  - Reconstruirea tarii pe baze sanatoase. Reeducarea neamului dupa valorile armonioase strabune milenare.

  - Construirea de autostrazi, scoli, gradinite, spitale, infrastructuri, fabrici si uzine moderne, etc…

  - Investirea in energii nepoluante, free energy, etc…

  - Refacerea agriculturii, pomiculturii, zootehniei romanesti.

  - Interzicerea OMG-urilor, E-urilor, chemtrails, sarii iodate, fluorului din pastele de dinti, vaccinurilor, etc
  • -2 (6 voturi)    
   Siiigur ca da... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:41)

   NiNaNiNa [anonim] i-a raspuns lui Sutcivni

   Medicamente! Medicamente!
  • -3 (3 voturi)    
   esti dus de acasa ! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:58)

   N [anonim] i-a raspuns lui Sutcivni

   TREZIREA TATAIE! sau trezirea comunistule! cei ca tine nu isi au locul in tara asta! punctul 8 cu comunismul actual e imposibil... si restu iesim din nato sa devenim republica lui putin? avea dreptate Tutea! faci parte din categoria respectiva!
 • +7 (7 voturi)    
  Proteste si la Galati (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:26)

  Gabi [anonim]

  La Galati sunt 3000 de oameni iesiti pe strada. Transmitem noi din multime!
 • +12 (12 voturi)    
  Ce ziceti, (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:28)

  siska [anonim]

  putem sa facem un "weekend de milioane " in toata tara ?
 • 0 (10 voturi)    
  Meating (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:42)

  Radu [anonim]

  Hai baieti sa fim seriosi..sunt 50.000 de oameni!!!...suna mai credibil!!!!
 • +5 (9 voturi)    
  oameni noi, acum ! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:51)

  z [anonim]

  fara cazier penal, politic, securistic !

  vrem oameni curati !
  avem oameni tineri

  acum ori niciodata !
 • 0 (6 voturi)    
  35.000 ? (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 21:58)

  HP [utilizator]

  Sunt in Piata, numarul e mult exagerat, sunt maxim 8.000 de oameni. De fapt se vede si de pe camere, e lume pana la Inter, inspre Unirii nu e mare lucru, iar pe Bratianu e pana la Cocor, cu indulgenta.
 • +5 (9 voturi)    
  DE CE? (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:00)

  CCC [anonim]

  Am 47 de ani.
  In 1989 am iesit in strada pentru mine. Pentru un viitor mai bun.

  Azi am iesit in strada pentru fetita mea de 7 luni. Pentru mine e prea tirziu. Dar pentru cei tineri se mai poate face ceva.

  CURAJ - SE POATE!
 • +4 (8 voturi)    
  Avem puls! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:16)

  DorianAlexandrescu [anonim]

  Suntem inca aici!
  Traim!
 • +5 (9 voturi)    
  Proteste la Craiova (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 22:29)

  Marius [anonim]

  La Craiova au fost 5000 de oameni iesiti in strada!
 • +6 (8 voturi)    
  Sa continuam.... (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:13)

  MyGame1 [utilizator]

  Demisia eternului ginerică Tariceanu, demisia avocatului poporului, scuze avocatul P$D-ului ciclopul Ciorbea.
  Dacă nu vor, sa le facem vânt!
 • +6 (8 voturi)    
  Sperante (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:33)

  Toti [anonim]

  Ponta: "Sper ca depunerea mandatului să satisfacă aşteptările oamenilor". Nu spera. Pe cat de toxic ai fost in fiecare zi, fiecare om de incredere al tau, fiecare pila a ta, de regula om mediocru, abject, infect, incompetent profesional si social, dupa chipul si asemanarea ta, plantat in toate posturile in care putea veni obosit dimneata si din care putea pleca odihnit dupaamiaza pe salarii grase dispretuindu-i pe toti cei care lucrau in jurul lui, ti-au amplificat problema personala de inadecvare la prezent. Toate clonele tale, adecvate la trecut, rejectate de prezent asa cum tu esti rejectat acum, au amplificat reactia care fac speranta ta absolut cretina. Nu e suficient sa dispari tu , e absolut necesar sa dispara si clonele tale. Abia apoi poti spera ce vrei tu. Si noi putem spera ce vrem noi.
  • +2 (4 voturi)    
   Betigasul.. (Joi, 5 noiembrie 2015, 1:48)

   Nea Fane [anonim] i-a raspuns lui Toti

   ..extrem de scurt tras de tine Viorele si apoi si de Piedone. Mai bine plecai acum 2-3 luni cand cu plagiatul. Iesei din decor si te uita lumea. Acum Viorele se pare ca te alegi si cu o revolutie. Vezi sa nu il ajungi din urma pe raposat (totusi cred ca el e mai popular ca tine daca stam sa ne gandim)
   Viorele nu stiu ce pacate ai tu ....dar nu cred ca merge treaba doar cu o demisie
 • +3 (5 voturi)    
  schimbare=alegeri anticipate (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:39)

  schimbare=alegeri anticipate [anonim]

  schimbare=alegeri anticipate

  adica ce incearca clasa politica sa evite
 • +2 (4 voturi)    
  cine seamana culege (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:44)

  nam [anonim]

  Uslașii au semănat vânt și acum culeg uragane!
 • 0 (0 voturi)    
  ! (Miercuri, 4 noiembrie 2015, 23:58)

  Natasa [utilizator]

  Alegeri anticipate peste noapte nu avem niciun interes sa cerem! O noua clasa politica nu se face in doua luni si ar jubila alde calimante (sau cum il cheama pe prostul ala de la PNL de a spus azi ca daca nu ii votam pe ei, poate ii votam pe bulgari!). Da, nu trebuie lasat nici mult timp sa lancezeasca treaba, dar nici alegeri in graba, ar fi perfect pentru ei!
  • 0 (0 voturi)    
   Alegerile anticipate, (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:51)

   vasile, [anonim] i-a raspuns lui Natasa

   sunt, solutia morala, deoarece parlamentul trecut nu a respectat vointa poporului de la Referendumul organizat de Basescu si validat de popor, oricum, dupa interventia CC, alegirile viitoare ca sunt la termen ca nu, nu se pot organiza de cit asa cum a HOTARIT, poporul la referendum:
   -parlament unicameral/bicameral cu 300 (TREI SUTE) de parlamentari, cu imunitate redusa doar la sedinte!,
   -America, la numarul de locuitori si la importanta politica, are Congres cu 100 (O SUTA) de congresmeni,
 • +3 (5 voturi)    
  reforma sistemului (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:06)

  Danny Luke [anonim]

  Este corect sa se vrea schimbarea oamenilor cu unii noi, insa sitemul actual este SURSA coruperii!
  Romanii trebuie sa isi scrie PROPRIA CONSTITUTIE care sa garanteze ca cei corupti sunt cu adevarat pedepsiti!
  O NOUA REVOLUTIE O NOUA CONSTITUTIE!
 • +1 (3 voturi)    
  poze frumoase (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:15)

  Doru [anonim]

  poze frumoase

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.975741049151581.1073741840.957456554313364
 • 0 (2 voturi)    
  La Craiova? (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:21)

  miohaiham [utilizator]

  Ziceau /// psd ca nu s decat 1000.
 • +4 (6 voturi)    
  Pana cand ne mai fura si omoara SUPER CORUPTIA ! (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:40)

  Sant mandru ca sant ROMAN - iesiti in STRADA ! [anonim]

  Cine sustine , apara si cultiva SUPER CORUPTIA in PARLAMENTUL -SENATUL si GUVERNUL al Romaniei este DUSMANUL POPORULUI ROMAN !!!

  SRI si DNA ataca SUPER CORUPTIA (KGB) !
 • +3 (5 voturi)    
  UMBLA BAIETII LA CURSUL DE SCHIMB? (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:55)

  mihai [anonim]

  Cred ca nea Isarescu a fost pus la treaba de politrui sa umble un pic la cursul de schimb, ca sa descurajeze masele sa iasa in strada. Sa nu ne lasam prostiti si manipulati !!!!
  • 0 (0 voturi)    
   cursul de schimb, (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:59)

   vasile, [anonim] i-a raspuns lui mihai

   Cei care se pricep, sa verifice cursul de schimb, euro/leu, din ultima Duminica a lunii Octombrie 2015, si care este valoarea, folosita de guvern la calcularea accizei la prdusele din import pentru 2016!,
   -guvernul p....., a majorat valoarea eurului la 4.74, valoare artificiala, daca a plecat guvernul hot, trebuie intrat in legalitate,conform legislatie europene,
 • +3 (5 voturi)    
  Iasi (Joi, 5 noiembrie 2015, 0:58)

  igor [anonim]

  peste 5.000 la Iasi

  http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/protestul-de-la-ia-i-in-imagini--110658.html
 • +4 (6 voturi)    
  Suntem mandri de voi! (Joi, 5 noiembrie 2015, 1:57)

  Alex [anonim]

  Romanii din Londra sunt alaturi de voi. Maine, (simbolic de 5 noiembrie) vom aprinde o lumanare pentru cei decedati in clubul Colectiv si vom sustine cum vom putea mai bine in fata consulatului Roman in Marea Britanie ideile dorite de tara si multimea iesita in strada.
  Romanii din Marea Britanie sustin eforturile voastre si spun cu mana pe inima ca toti suntem mandri de voi!
  Multumim!
 • 0 (2 voturi)    
  miroase a razmeritza (Joi, 5 noiembrie 2015, 2:21)

  blue avian [anonim]

  Oamenii sau saturat de minciuni si politicieni. In general de politicieni. Ce ar fi sa votam doar candidate independent care nu fac parte din nici o organizatie politica, apolitical, religioasa etc. Cred ca ar fi benefic. Apoi ce ar fi ca acesti candidate sa aibe toti sub 30 de ani? Apoi cum ar fi ca jumatate dintre ei sa fie femei.
  Probabil ca asa am putea scapa de dinozaurii politici care ne-au supt sangele de 200 de ani. Asta e valabil si pentru Rusia, SUA, China, etc.
  Daca maine am alege doar independent sub 30 de ani nu ar mai exista conectia de mafioti.
  Acum sa nu credeti ca mafioti sunt numai in RO. Sa nu fim copii, sunt penste tot si au interese diferite. Unii vor razboaie ca sa vanda arme si servicii armatei, altii vor o politica fiscala care sa le dea avantaje, altii nu vor sa legalizeze marihuana ca sa nu fumam si sa renuntzam la pastilele de dureri de cap sau de depresie.
  Deci mafia are si alte laturi, unele cu fatza legala la ora actuala. Idea e ca mafia se deosebeste de corectitudine cand pune in fatza altceva decat omul de rand. Judecati singuri.
  Si pentru Hotnews, mai inchideti si voi ochii la cate un comentariu si lasati-l sa treaca. E penibila cenzura asta pe anumite subiecte.
 • -3 (7 voturi)    
  Colectiv (Joi, 5 noiembrie 2015, 2:57)

  contest [anonim]

  ciudat, parca se repeta "unirea-n cuget & simtiri" ceausista; nostalgia "colectivului", a "blockului", a "poporrrului rrrevolutzionarrr", dar toti se prefac ca nu observa, hm!...
  Daca clubul "parliturii" at fi avut orice alt nume decat "colectiv", macar nu ar avea izul scenariilor partinice, ca de obicei...:(
 • -3 (3 voturi)    
  Scepticism (Joi, 5 noiembrie 2015, 4:05)

  Setalcott [utilizator]

  Demisia lui Ponta era de mult asteptata si scadenta. Dar draga pustime naiva si idealista, convulsiile astea politice s-ar putea sa faca mai mult rau decat bine. Mai bine ne-am pastra frustrarile si indignarea pentru alegerile la termen. Oferta politica s-ar putea sa fie mai buna atunci decat acum. Problemele structurale nerezolvate de douazeci si cinci de ani nu se vor rezolva intr-un an, indiferent cine ar fi la guvernare. S-ar putea sa se urneasca mai bine lucrurile punand un an presiune pe actualul guvern si prin sustinerea DNA.
 • -1 (1 vot)    
  Vream parlament (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:08)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Parlamentul trebuie dizolvat fiind compusmdin hoti si complici la jaf. Indivizi ca Dragnea, Ponta, azgonea, Taricila, Udrea etc. trebuie conda,nati pentru raul comis. Actualii parlamentari sa nu mai aiba drept de a fi alesi - toti sunt impostori sau complici ai mafiilor de partid.
 • 0 (0 voturi)    
  E DE BINE! (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:52)

  hipotalamus [utilizator]

  OPTIUNEA LUI ,,IOHA,, PENTRU PREMIER: VICTOR VIOREL PONTA ! Sincer, lui IOHA ii pare rau ca Viorel si.a dat demisia ! Viorel era mai putin vazut de occident si toate plecarile acolo erau papate de el. Se vede in situatia ca, sosind un premier adevarat din partea coalitiei de la guvernare sa cedeze unele vizite catre premier! ARE SARCINA GREA!
 • 0 (0 voturi)    
  300!!!!!!!!!! (Joi, 5 noiembrie 2015, 8:57)

  miohaiham [utilizator]

  Doar 300!!!!!!!!!!!!!!!!La gunoi cu toti spagarii,hotii,parlamentarii......
 • +1 (1 vot)    
  Oare asta vrem ? (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:10)

  tontu [utilizator]

  Jos capitalismul!?
  • -2 (2 voturi)    
   Jos capitalismul!?, (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:40)

   vasile, [anonim] i-a raspuns lui tontu

   "E doar inceputul!",
   "Zi de zi, aici vom fi!"
   -d-le tontu, stii ce inseamna capitalismul?
   -d-le tontu, stii ce inseamna socialismul?
   dezvolta aceste doua notiuni, pentru mine ca nu stiu la ce te referi!
   Oameni buni, nu renuntati, vad la tv ca Dragnea un condamnat, Tariceanu suspect si fara partid parlamentar, Constantin reprezentantul lui voiculescu, condamnatul la 10 ani de puscarie,....au fost chemati la Cotroceni, pentru discutii!, de asta si-a dat penibilul guvern demisia?, dvs. decideti daca opriti protestele sau nu, sunteti multumiti de cei care va reprezinta la negocieri?,
 • +1 (1 vot)    
  strig in gura mare si eu: (Joi, 5 noiembrie 2015, 9:40)

  yellowdog [utilizator]

  La noi nu exista politica, exista doar interese si coruptie, suntem la nivel larvar aici.

  Cei care au fost in asa zisa politica romaneasca au creat un sistem in care coruptul plateste foarte putin chiar si daca este prins. Din cauza asta politica, administratia locala este foarte atragatoare pentru cei pusi pe capatuiala. Nu exista nici un "check and balalances". Eu zic ca in primul si in primul rand trebuie sa facem costul coruptiei atat de ridicat incat oricine sa se gandeasca de o mie de ori inainte sa bage mana in banul public. Asta inseamna ca in codul penal fapta de coruptie sa fie recunoscuta foarte grava afectand viata a sute de mii de persoane iar daca pt hot ii dai 2-5 ani de ex, pt un corupt sau corupator de la 10 ani in sus plus confiscarea extinsa a averii.
  Al doilea ca sa previi coruptia, toate cheltuilelile, contractele, transparente, facute publice inainte sa se intamaple. Eu ca cetatean vreau sa vad de ex de ce primarul a dat 1 milion de euro pt curatatul strazilor, ce presupune asta detaliat. Asa sau format asa zisii baroni care au sifonat nestingherit banul public.
  Intr-un cuvant urmarit in timp real urma banilor, pt ca asta este resursa furata de corupti.
  In tara asta nu sunt lucruri elementare care sa ne asigure un trai decent si prosperitate, nu iti trebuie nimic politic aici. "Politica" nationala trebuie sa fie ca sa spunem 5 ani de zile sa eradicam coruptia.
  La nivel de firma se poate da lege de inghetare a activelor daca se dovedesc a fi corupatoare.

  Inca o chestie aberanta: de ce politicienii au imunitate in fata legii? Imunitatea trebuie sa fie doar pt declaratii politice. Cum ar fi sa decida colegii mei de servici daca pot sau nu sa fiu urmarit penal? Asta este un fel de licenta de a corupe.
 • +1 (1 vot)    
  DEPOLITIZAREA ROMANIEI (Joi, 5 noiembrie 2015, 10:26)

  Constantin [anonim]

  1. respectarea referendumului 300 - NE REDA DEMNITATEA
  2. stabiliere clara de atributiuni pentru presedinte si premier ca sa nu se mai contreze ( partide opuse) sau subordoneze ( acelasi partid)
  3. depolitizarea administratiei publice pana la nivel de ministri si secretari de stat, prefecti si suprefecti pentru ca un om politic sa stie ca intra in politica ca sa fie ales si nu numit . (atunci cei competenti care stiu ca isi pot duce treaba la bun sfarsit vor face un pas in fata)
  Toate acestea inseamna o comisie de modificare a Constitutiei formata din personalitati apolitice pe care trebuie sa ii propunem noi si sa verificam ca pana in martie acest proces sa se finalizeze cu un referendum pentru o noua Constitutie
  FRUMOASA TARA, PACAT CA E POLITIZATA !
  Asa era si inainte de 89 asa este si acum. Depolitizarea ar fi implinirea unei revolutii confiscate.
 • -1 (1 vot)    
  Coruptia e in strada masificata, (Joi, 5 noiembrie 2015, 11:35)

  contest [anonim]

  in "strangerea randurilor" acum in jurul carui partid "colectiv" popular si astfel se continua intoxicarea!
  Coruptia e in strada si isi desfasoara marile manevre demne de mass media, de politicienii sai si de parlamentul sau!
 • -1 (1 vot)    
  BRAVO!! (Joi, 5 noiembrie 2015, 13:18)

  Eowyn [utilizator]

  Pe euractiv.fr am citit chiar ca un blogger bulgar a propus conationalilor sai sa se adune in fata Ambasadei Romaniei din Sofia si sa ceara nationalitatea romana!! in semn de protest pentru coruptia din tara lor si de apreciere pentru ceea ce fac romanii acum!!


  http://www.euractiv.fr/sections/elections/la-demission-du-premier-ministre-ne-calme-pas-les-manifestations-en-roumanie
 • 0 (0 voturi)    
  mica subliniere (Joi, 5 noiembrie 2015, 16:18)

  Chitzu [anonim]

  Puterea corupe deci si daca toti cei noi vor fi ingerasi tot isi vor pierde aripioarele.
  Esta nevoie de o LEGE A RASPUNDERII pentru cei din functiile alese
 • 0 (0 voturi)    
  Piata Universitatii (Joi, 5 noiembrie 2015, 22:15)

  Vlasceanu Stelian [anonim]

  Ar fi bine ca protestatarii sa ceara inlocuirea si tragerea la raspundere a tuturor menbrilor Curtii Constitutionale(CCR),deoarece ei au ignorat votul nostru(8.400.000 de voturi) la referendumul pentru demiterea lui BASESCU.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by