Tineri participanti la manifestatia de miercuri seara din Piata Universitatii impart in multime Ziarul Colectiv - coli A 4, pe care sunt tiparite patru texte "adunate de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca sau nu vrea sa faca", primul text fiind al lui Adrian Rugina, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

In multimea adunata in Piata Universitatii, mai multi tineri impart Ziarul Colectiv, datat 4 noiembrie 2015.

"Adunam texte de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca. Sau nu vrea sa faca. Noua presa suntem noi", scrie sub titlul Ziarul Colectiv.

Primul text este scris in 16 noiembrie 2014 de Adrian Rugina, tobosar al trupei Bucium, care si-a pierdut viata in incendiul de vineri seara din Clubul Colectiv. Pe verso sunt alte trei texte, scrise de Alex Tocilescu, Serban Alexandrescu si Radu Burnete.

Adrian Rugina a postat pe contul sau de Facebook in ziua turului doi al alegerilor prezidentiale - 16 noiembrie 2014 - un text despre implicarea tinerilor in politica. Mesajul sau a devenit viral pe retelele de socializare dupa ce tobosarul trupei Bucium a murit ca urmare a incendiului de la Colectiv.