Dan Voiculescu anunta, intr-o postare pe blogul personal, ca il da in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu pentru declaratiile acestuia de luni privind "presupusele reltii ilegale intre Grivco si Crescent". Traian Basescu a reactionat dur luni dupa ce a aparut informatia ca a fost pus sub acuzare in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, acuzand-o pe aceasta ca a transferat bani de la "firma securitatii" Crescent intr-o companie din grupul lui Dan Voiculescu.

Dan VoiculescuFoto: Mediafax

Voiculescu precizeaza ca "s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu".

"Basescu a aflat probabil ca mitul regizat si alimentat atent de el si de camarila sa, in ultimii 10 ani, cu privire la banii Securitatii a fost daramat de concluziile institutiilor internationale (vezi raspunsul Oficiului sprecializat in recuperarea creantelor din cadrul Ministerului Justitiei)", mai arata Voiculescu in postare.

Fondatorul PC mai afirma ca aceasta reactie confirma "reflexul nociv al lui Traian Basescu de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie".