Vremea va continua sa se incalzeasca miercuri, in special in vestul, centrul si nordul tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori de la 21-22 de grade pe litoral, pana la 31-32 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si averse, pe arii restanse la munte si izolat in rest. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice si sud-vestice unde aversele se vor semnala local si vor fi insotite de descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa pot depasi 15...20 l/mp. Vantul va prezenta intensificari la munte si local in regiunile extracarpatice, dar temporar si in restul zonelor, in timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa intre 10 si 17 grade, mai coborate in depresiuni spre 5 grade, potrivit Mediafax.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil si trecator sunt conditii pentru ploi de scurta durata, in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Joi, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate in jumatatea de vest a tarii unde, mai ales ziua, vor fi averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care izolat pot lua aspect de vijelie. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala local, indeosebi dupa-amiaza si noaptea. Vor fi conditii de grindina, iar pe arii restranse, indeosebi in zona de munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime, in scadere in vest si nord-vest, vor avea valori de la 19 grade in Dealurile de Vest pana la 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 18 grade.