Actorii George Mihaita si Costel Constantin vor primi sambata, la ora 12:00, cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti (langa Magazinul Cocor), in semn de recunoastere si pretuire pentru o viata daruita teatrului romanesc.

"Teatrul este ca o tabla de sah pe care fiecare actor se misca gandit, socotit, calculat. Pe aceasta tabla de sah, actorii: George Mihaita si Costel Constantin si-au caligrafiat la superlativ drumul prin teatru, prin rolurile interpretate, de tragedie, drama si comedie, vorbind prin personajele intruchipate, prin tot ceea ce au facut in cariera lor. Nu i-am vazut in , in sensul ca, au avut talent si noroc, inca de la debut au venit rolurile spre dansii, nu le-au cautat, inscriindu-se prin interpretarea lor in generatia de maestri ai scenei nationale. Este o onoare pentru mine, in calitate de director, de actor si coleg, sa le acordam cate o stea pe Aleea Celebritatilor in semn de aleasa pretuire", declara George Ivascu, Directorul Teatrului Metropolis.

Decernarea celor doua stele se va face in prezenta primarului Capitalei, Sorin Oprescu, care le va inmana actorilor "Placheta Bucurestiului". De asemenea, in cadrul evenimentului, actorii George Mihaita si Costel Constantin vor primi cate o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.

"Proiectul cultural Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) face parte din strategia Cocor de promovare a valorilor romanesti. Este o onoare pentru noi sa putem sustine arta si cultura romaneasca prin intermediul proiectului Aleea Celebritatilor. Dupa ce in luna august am imbogatit Aleea Celebritatilor cu steaua domnului Horatiu Malaele, astazi a venit randul altor doi mari actori ai scenei romanesti sa detina cate o stea pe Walk of Fame: George Mihaita si Costel Constantin. Pentru faptul ca cei doi au incantat publicul romanesc cu zeci de roluri memorabile, dar mai ales pentru talentul si devotamentul lor, le multumim. Cocor sustine brandurile romanesti si prin deschiderea Galeriei Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni." declara Daniel Stoica, actionar Cocor S.A.

Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Initiat de Teatrul Metropolis si Cocor, in parteneriat cu Primaria Capitalei, celebrul Walk of Fame romanesc a debutat in ianuarie 2011. Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru si Iurie Darie, U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale" si Horatiu Malaele.