Familia biologica a fetitei adoptate de Angelina Jolie doreste ca actrita sa le o aduca pe Zahara inapoi, informeaza news.com.au. Jolie a adoptat-o pe micuta in urma cu doi ani de la un orfelinat din Etiopia.

Datorita faptului ca Mentewab Dawit Lebiso, femeia care declara ca este mama Zaharei, nu a semnat niciun act prin care sa renunte la fiica sa, aceasta are sanse sa o ia inapoi pe Zahara. Lebiso a spus ca deocamdata nu are bani suficienti pentru a deschide un proces.

“Vreau ca fiica mea sa se intoarca acasa pentru a vedea de unde provine.”, a declarat Lebiso, in varsta de 24 de ani. “Eu si bunica ei am facut tot posibilul ca sa o crestem. Vreau ca ea sa vina acasa pentru a putea sa isi recastige identitatea.”.

Familia biologica a Zaharei sustine ca a fost pacalita. Acestia sustin ca reprezentantii locali le-au spus ca o vor mai vedea pe Zahara si ca vor pastra legatura.

“Dupa ce au luat copilul, nu au mai luat legatura cu noi. Nu ne-au spus nimic despre ea.”, a declarat matusa Zaharei.

Dr Tsegaye Berhe de la agentia de adoptie a spus ca Jolie nu este obligata sa tina legatura cu familia biologica a Zaharei.