Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu (105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche "Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam", batrana nu a rostit cuvintele magice.

Ponta primind diploma de la cea ma batrana locuitoare din Sectorul 4Foto: Captura YouTube

La intalnirea electorala desfasurata la Palatul Copiilor si transmisa LIVE pe pagina de internet a PSD, amfitrion a fost Cristian Popescu Piedone (PC), iar pe scena au mai fost, alaturi de Victor Ponta, liderii PSD Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu.

"Oamenii vad arestari, vad scandal, si-i vad pe ceilalti criticandu-ne. Va rog sa explicam oamenilor lucrurile bune pe care le-am facut, ce vrem sa facem in continuare. Si sa nu patim iar ca Mesterul Manole, sa nu daramam ce am construit in doi ani si jumatate", le-a transmis Victor Ponta simpatizantilor PSD adunati la Palatul Copiilor.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.