In ziua in care DNA a anuntat ca-i urmareste penal pe doi lideri de frunte ai PSD, Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, Dana Grecu a abordat la un subiect din ciclul "Dictatorul Traian Basescu". Moderatoarea Antenei 3 a discutat cu invitatii sai despre afacerile unui nepot al presedintelui Basescu, care ar fi beneficiat de 30 de hectare de livada de pe urma unei asocieri cu o statiune de cercetare pomicola din localitatea Valu lui Traian.

Astfel, Dana Grecu a spus ca Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, a intrat intr-o asociere in participatiune cu respectiva statiune de cercetare si a ramas cu 30 de hectare de teren langa Constanta. Dana Grecu a anuntat ca informatiile provin dintr-un raport din 2012 al Curtii de Conturi.

Reamintim ca Antena 3 a difuzat zeci de emisiuni despre familia lui Traian Basescu: fiicele Ioana si Elena, ginerii lui Basescu, precum si fratele acestuia.

Luni, DNA a anuntat ca i-a pus sub urmarire penala pe Dan Sova, Viorel Hrebenciuc si Dumitru Iliescu pentru acuzatii de trafic de influenta.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.