Coform ultimelor informatii este posibil ca demisiile consilierilor PSD Giurgiu (trei consilieri judeteni si un consilier local) sa nu fie acceptate, in ciuda faptului ca o demisie este un act de vointa unilateral.

Prin plecarea consilierilor, PSD isi vede pusa in pericol pozitia de partid majoritar in Consiliul Judetean, motiv pentru care desfasoara o ampla campanie de obtinere a concordiei in sanul filialei pentru ca plecarea celor patru sa nu aiba un efect major.

Liderii PSD Giurgiu cauta sa minimalizeze situatia, apreciind ca astfel se vor limpezi apele intr-o organizatie populata artificial cu membri ce s-au dovedit a fi niste profitori de ocazie.

In opinia presedintelui PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, pozitia in care se afla acum presedintele Consiliului Judetean, Victor Boiangiu, nu este una confortabila, pentru ca nu se mai bazeaza pe masina de vot in promovarea proiectelor de hotarare.

"In noua conjunctura putem asista la incetarea atacurilor in Contencios Administrativ a unor hotarari impuse de masina de vot a PSD. Daca demisionarii din PSD isi vor exprima dorinta de a veni in PNL, noi vom analiza cu maxima responsabilitate oportunitatea primirii lor in partid.", a spus Lucian Iliescu.