Andreea Raicu se afla in plina pregatire pentru noua emisiune "Totul pentru tine", un format inspirat dupa cel original, "I’ll do anything" ("As face totul pentru tine"), care va fi lansata peste o saptamana, duminica, 26 septembrie. Dupa doua editii Big Brother, Andreea va intra din nou in direct, pentru ca "un show inregistrat mi s-ar fi parut o corvoada, un lucru artificial.

Mi-a fost mie frica de direct, dar ce nu te omoara te face mai puternic, asa ca acum nu-mi doresc decat emisiuni live", sustine frumoasa prezentatoare.

Show-ul Andreei Raicu este o emisiune de divertisment, unde oamenii obisnuiti vor fi provocati sa faca totul pentru cineva drag. Cel care spune ca este in stare de orice pentru un prieten, iubit sau vreun membru al familiei trebuie sa si dovedeasca. Comparativ cu Big Brother, Andreea nu va mai aparea in tinute sport.

Fiind vorba despre o emisiune de seara, "Totul pentru tine" va avea parte de o prezentatoare stilata, dupa cum se observa din fotografii.

Emisiunea va oferi o serie de surprize celor care vor fi invitati in studio. Crezi ca formatul acesta poate sa se apropie de cel al "Surprizelor..."?

La prima vedere, ai putea spune ca da, seamana. Dupa parerea mea, e un format care combina partea de surprize de la emisiunea Andreei Marin cu testele draconice pe care obisnuiam sa le vedem la "Academia Vedetelor".

Exista o diferenta fundamentala insa: noi vom transforma visele unui om doar daca cineva – un prieten, iubitul, cineva din familie - este dispus sa "plateasca" pentru asta, adica, daca persoana respectiva va face totul, respectiv sa-si depaseasca temerea cea mai mare, pentru a-i face o surpriza celui drag.

La ce se poate astepta un participant?

Noi il supunem unei probe in care va trebui sa infrunte cea mai mare temere a vietii lui. De exemplu, daca are rau de inaltime, o sa-l punem sa faca bunjee-jumping sau sa sara cu parasuta din avion. Sau, daca e vorba despre o persoana cocheta, o vom obliga sa mearga pe o strada extrem de aglomerata, imbracata intr-o tinuta cat mai ridicola.

Daca trece testul, atunci noi, echipa emisiunii, vom indeplini cea mai mare dorinta a celui pentru care s-a sacrificat complicele nostru. Cel caruia i se va indeplini dorinta habar nu va avea ca exista cineva care ar dori sa faca totul pentru ca visul lui sa se transforme in realitate. O sa afle abia in emisiune.

Te implici in productia emisiunii si in alegerea "victimelor"?

Nu, «sefa» este Adela Harnagea, cu care eu colaborez cu succes de cativa ani buni. Noutatea este ca acum emisiunea este produsa chiar de catre firma Adelei, "Direct-Target". Emisiunea saptamanala va avea o durata de doua ore si vor fi prezentate cate 3-4 cazuri.

Daca emisiunea ta va satisface cele mai ascunse vise ale oamenilor, pe ale tale cine le va indeplini?

Stiu ca prietenii mei buni chiar ar face totul pentru mine. Am putut sa verific asta in nenumarate ocazii si am pe cine sa ma bazez. Iar la visele pentru care nu am nevoie de ajutor pentru a le implini, lucrez deja. Sunt proiecte importante, dar, din superstitie, o sa vorbesc despre ele doar cand voi fi 100% sigura ca se implinesc.

Temerile tale care sunt?

Nu vom rezolva temerile oamenilor, ci le vom specula, pentru a verifica sinceritatea lor. In ceea ce ma priveste, cea mai mare temere a mea este sa nu ajung vreodata in situatia de a fi obligata sa fac ceva ce nu imi place. Mi se pare groaznic!