Doi politisti au fost raniti, joi seara, dupa ce autospeciala cu care mergeau la o interventie si care avea semnalele in functiune a fost lovita de o alta masina, la iesirea din Timisoara spre orasul Buzias, potrivit news.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ancuta Morariu, a declarat pentru News.ro ca in autospeciala de Politie se aflau doi agenti ai Sectiei 2 din Timisoara, iar autospecialaavea semnalele optice in functiune.

"Politistii de la Sectia 2 Politie din Timisoara au fost semnalati prin 112 cu privire la producerea unui eveniment pe raza de competenta. In momentul in care au incercat sa se indrepte catre locul evenimentului au fost loviti de un autoturism. Trebuie mentionat ca autospeciala de Politie avea semnalele optice in functiune", a spusAncuta Morariu.

In urma accidentului, cei doi politisti au fost raniti, fiind transportati la spital.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs dupa ce echipajul de Politie a vrut sa intoarca masina pe axul drumului, fiind lovit de un autoturism care circula in acelasi sens, dinspre Timisoara spre Buzias.