Premierul Marcel Ciolacu a precizat vineri că „nu împarte nimeni niciun vot”, întrebat fiind dacă nu există riscul ca voturile susținătorilor PSD din București să fie împărțite între Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. Premierul a reiterat că pentru el „lucrurile sunt clare” în privința candidaturii la Primăria Capitalei și că „bucureștenii își vor da votul pe 9 iunie”.

Marcel Ciolacu si PiedoneFoto: Colaj / Sursa foro: Inquam

Ciolacu a susținut aceste declarații de presă vineri la sediul PSD.

UPDATE (13:55) Ciolacu: Firea va câștiga cu tot cu candidatura dlui Piedone depusă

Ulterior, întrebat din nou vineri în Parlament, dacă mai e vreo șansă de discuție cu Piedone, Ciolacu a spus că a transmis deja ce consideră „corect” pe acest subiect.

  • „V-am răspuns. Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul dorește poate să mă sune, că nu.. Dar eu vă spun, uitându-mă la dvoastră, că va câștiga dna Firea cu tot cu candidatura dlui Piedone depusă”, a spus Ciolacu.

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis, joi, un nou mesaj pentru PSD, care i-a cerut să se retragă din cursă și să o susțină pe Gabriela Firea. „Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni”, afirmă Piedone. La rândul lui, Ciolacu i-a transmis că a „încheiat orice dialog”.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat vineri că are încredere în șansele sale la alegerile din 9 iunie, considerând că bucureștenii o vor vota „pentru continuarea proiectelor” din mandatul anterior, dar crede că are un dușman: timpul.