Circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrazii Soarelui este restrictionata, duminica seara, la kilometrul 55, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Accidentul a avut loc in jurul orei 19.30, fiind implicate doua autoturisme, care au blocat banda a doua si o parte din prima banda, noteaza News.ro.

Astfel, la acesta ora pe sensul catre Capitala al autostrazii Constanta - Bucuresti traficul este restrictionat, circulandu-se pe prima banda la kilometrul 55.

Politistii le recomanda soferilor sa adapteze viteza la conditiile de drum si sa respecte indicatiile politistilor prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei.

De asemenea, duminica seara, din cauza numarului foarte mare de autoturisme, traficul rutier pe DN1 Cluj-Napoca - Alba Iulia se desfasoara ingreunat, iar intre Aiud si Teius se circula in coloana. Aglomeratie mare se semnaleaza atat pe sensul dinspre autostrada (A1 Deva ¬ Sibiu) catre municipiul Alba-Iulia, cat si pe sensul opus.

Duminica, inca de la orele pranzului s-a circulat cu dificultate din cauza aglomeratiei pe DN 1, de la iesirea din Predeal si pana la Comarnic, soferii fiind sfatuiti sa foloseasca si ruta alternativa Ploiesti - Cheia - Sacele.