Aproximativ 50 de locatari ai unui bloc din municipiul Sibiu au fost evacuati, marti, in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament aflat la etajul al doilea al imobilului, mai multe persoane suferind atacuri de panica, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, citati de news.ro.

Incendiul a izbucnit intr-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje si mansarda aflat pe Aleea Sevis din Sibiu.

La fata locului au fost trimise doua autospecialele de stingere, o autospeciala de descarcerare si doua ambulante, iar pompierii militari au reusit in aproximativ 30 de minute lichidarea incendiului, reusind sa opreasca extinderea acestuia la apartamentele invecinate.

De asemenea, 46 de locatari - 35 de adulti si 11 copii - au fost evacuati din imobil.

Potrivit reprezentantilor ISU, nicio persoana nu a fost ranita, insa multi dintre locatarii evacuati au suferit atacuri de panica si au primit ingrijiri medicale de la echipajele medicale aflate la fata locului, fara a fi necesara transportarea la spital a vreunuia dintre locatari.

Purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a precizat pentru News.ro ca incendiul a izbucnit in bucataria apartamentului, iar la acest moment se fac verificari pentru a stabili cauzele acestuia.