Trei persoane au fost ranite in accidentul produs duminica dupa-amiaza pe drumul national 7 Ramnicu Valcea - Sibiu, accident in care au fost implicate trei autovehicule si in urma caruia Valea Oltului a fost partial blocata, scrie News.ro. La ora transmiterii acestei stiri circulatia in zona a fost reluata in conditii normale.

Valea OltuluiFoto: Agerpres

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, trei persoane au ajuns la spital in urma accidentului produs duminica dupa-amiaza pe DN 7, intre localitatile Brezoi si Calimanesti.

Accidentul, care a avut loc la kilometrul 203 al drumului, s-a produs in conditiile in care un autoturism marca Volkswagen a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism Peugeot care transporta stupi. In urma impactului, un stup a fost proiectat din autoturismul Peugeot intr-un al treilea autoturism, care circula regulamentar in spatele acestuia. Soferii celor trei autovehicule au fost testati, rezultand ca niciunul dintre ei nu consumase alcool.

In urma accidentului, circulatia rutiera pe Valea Oltului a fost restrictionata, insa la ora transmiterii acestei stiri pe DN 7 se circula in conditii normale.