Pe majoritatea drumurilor nationale din Muntenia, Banat, Dobrogea si Moldova este ceata. Ninge in Cluj, Alba, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu-Mare, Salaj si Tulcea. Este polei in Bucuresti si in judetele Timis si Constanta.

Pe autostrada A1 este ceata densa, intre kilometri 50 – 55 si 64 – 86, vizibilitatea fiind sub 50 de metri. Aceeasi situatie, in judetul Braila, pe drumul european 84 Albina - Viziru si pe DN 2B, Silistra-Ianca. Se circula in conditii de ceata si in judetul Gorj pe DN 67, Polovragi - Targu Jiu – Vartopu. Vizibilitate redusa si pe E85 Buzau - Ramnicu Sarat.

Politia anunta ca este polei pe majoritatea arterelor principale din Bucuresti si recomanda soferilor sa circule cu atentie. Carosabilul este alunecos si pe drumurile din judetele Timis si Constanta.

In Capitala, marti dimineata, s-a inregistrat un blocaj pe bulevardul Iuliu Maniu, pe linia troleibuzelor 61si 62. Purtatorul de cuvant al RATB, Mihai Vladirau, a declarat la Antena 3 ca blocajul este cauzat de un autoturism parcat neregulamentar. Pentru a a ocoli obstacolul troleibuzele sunt tractate cu un camion.

Si troleibuzul 66 nu a circulat timp de aproape o jumatate de ora din cauza unei avarii la linia de alimentare cu energie electrica.