Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind blocata in zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei stiri, informeaza Brigada Rutiera, potrivit Mediafax.

In accident au fost implicate sase autoturisme, trei dintre ele circulau pe soseaua Oltenitei, alte trei erau parcate si au fost lovite, au declarat oficiali din Brigada Rutiera.

Potrivit sursei citate, sapte persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, doua dintre acestea fiind transportate la spital.

Una dintre cele sapte victime a fost prinsa intre fiarele masinii si a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare, au confirmat reprezentanti ISU Bucuresti-Ilfov. Acestia precizeaza ca victima incarcerata are leziuni grave, dar este "constienta si coperanta".

Cea de-a doua persoana transportata la spital este in stare mai buna.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera este blocata pe soseaua Oltenitei, sensul dinspre Popesti-Leordeni spre Piata Sudului, informeaza Brigada Rutiera.