UPDATE 17.00: Incendiul de langa un club din zona Floreasca din Capitala, in care a ars un cort cu materiale plastice si din lemn, precum si aproximativ 100 de metri patrati de vegetatie uscata, a fost stins, joi dupa-amiaza, interventia pompierilor fiind incheiata dupa aproape trei ore, relateaza News.ro.

Incendiu in CapitalaFoto: Andy Eftimie

Pompierii au intervenit cu sapte autospeciale de stingere si au reusit sa localizeze incendiul la scurt timp dupa ce au ajuns la fata locului, dar interventia s-a incheiat dupa ce toate focarele au fost stinse.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, in incendiu a ars complet un cort din profile metalice acoperit cu prelata, in care erau depozitate materiale lemnoase si din plastic. De asemenea, flacarile au cuprins si o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati de vegetatie uscata, iar in zona, la scurt timp dupa izbucnirea incendiului, s-a produs foarte mult fum.

Nicio persoana nu a fost ranita in incendiu, dar ISU Bucuresti - Ilfov a trimis in zona si o ambulanta SMURD, pentru a asigura masurile de prim ajutor in caz de nevoie.

In timpul interventiei, pompierii au luat masuri de protectie a cladirilor invecinate prin realizarea unui dispozitiv circular in jurul focarului. Cea mai apropiata cladire de locul incendiului era la o distanta de aproximativ 30 de metri.

Pompierii au stins flacarile si apoi au rascolit materialele care au ars in incendiu, pentru a nu mai exista focare de unde sa se poata reaprinde focul, interventia fiind incheiata in jurul orei 16.00, au precizat reprezentantii ISU Bucuresti - Ilfov.

Sursa foto: Andy Eftimie

Sursa foto: Andrei Bustan

Un incendiu de vegetatie a izbucnit joi la pranz in spatele unui club de le strada Barbu Vacarescu din Capitala, a anuntat Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost localizat si pompierii se confrunta cu o cantitate mare de fum.

Postul de stiri Digi24 relateaza de asemenea incendiul ar fi pornit de la vegetatia uscata, apoi s-ar fi extins la un depozit de material lemnos si cauciucuri.

Sursa foto: Silviu Mihai Niculae

Sursa foto: Tiberiu Ibit