Emisiunea "Surprize, Surprize", prezentata de Andreea Marin Banica, va iesi, chiar de la inceputul anului viitor din grila de programe a TVR1, fiind inlocuita, in lunile ianuarie si februarie, cu filme.

Andreea Marin Banica, prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize" de la TVR 1, a nascut sambata, 15 decembrie o fetita, la Spitalul "Panait Sarbu" din Bucuresti.

Postul public de televiziune TVR 1 va difuza in data de 29 decembrie ultima editie a emisiunii prezentate de Andreea Marin Banica, "Surprize, Surprize".

Andreea Marin Banica a primit, in ultima vreme, mai multe oferte de a colabora cu diverse posturi de televiziune dar, deocamdata, nu s-a decis ce va face in continuare, potrivit asitentului vedetei, Stefan Aruxandei. "Stiu ca avea oferte de la mai multe televiziuni, dar nu pot sa va spun de la care. inca nu s-a hotarât ce va face in continuare", a declarat pentru NewsIn, asistentul Andreei Marin Banica, Stefan Aruxandei.

Pe 17 noiembrie vedeta TV a declarat ca, in cazul in care ar renunta la televiziune, si-ar dori sa aiba cat mai multi copii, deoarece i s-ar potrivi "profesia" de mama. Ea a mai spus ca faptul ca va deveni mamica nu ii va afecta, in sens negativ, viata profesionala.