Mama fratilor Ioan si Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost gasita joi seara moarta in piscina locuintei din Pipera, au declarat pentru Agerpres oficiali din IPJ Ilfov.

La fata locului a fost chemata mai intai o ambulanta de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanta si SMURD, medicii constatand decesul.

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, a declarat pentru agentia de stiri citata ca echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica la ora 19:43. Ea a spus ca la momentul sosirii echipajului SABI, femeia era decedata de mai mult de o ora.

Concluziile preliminare ale medicului legist releva ca nu sunt urme de violenta in cazul mamei fratilor Becali, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Potrivit acestora, sunt audiate persoane care se aflau in imobil.

"In jurul orei 20:00 am fost sesizati printr-un apel de urgenta cu privire la faptul ca intr-un imobil din localitatea Voluntari, cartier Pipera, in piscina locuintei se afla decedata o femeie de 83 de ani. La fata locului s-a deplasat ambulanta si Politia. Daca procurorul impreuna cu medicul legist considera ca exista indicii de violenta, atunci se ia cadavrul si se duce la necropsie. In cazul in care e vorba de inec, se constata decesul", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Claudia Burada, pentru agentia de presa.