Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, joi, pe DN39 in localitatea 2 Mai, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune frontala si s-au rasturnat in afara carosabilului, relateaza Agerpres.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, victimele au fost preluate de echipaje ale ambulantelor sosite la fata locului, nefiind ranite grav.

Din primele cercetari efectuate a reiesit ca, in timp ce se deplasa dinspre Vama Veche catre Mangalia, soferul unei masini tip sport, un pitestean de 24 de ani, a pierdut intr-o curba controlul directiei, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului, care se afla in masina impreuna cu alti patru tineri din Pitesti, a scapat nevatamat in urma coliziunii.

Pe 1 mai, opt persoane au fost ranite, unele dintre ele grav, in urma unui accident rutier petrecut pe DN2A intre localitatile Constanta si Ovidiu, in care au fost implicate trei masini, dupa ce soferul uneia dintre ele a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens.