Sportiva Camelia Potec a fost implicata duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier produs pe Calea Floreasca din Bucuresti, masina pe care o conducea lovind un scuterist, a anuntat Romania TV.

Camelia PotecFoto: Agerpres

La volanul masinii implicate in accident era inotatoarea Camelia Potec. Sportiva a fost testata pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. Ea nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Tanarul, in varsta de 21 de ani, care se afla pe un scuter apartinand unei pizzerii, a fost ranit usor si a fost transportat la Spitalul Floreasca.

UPDATE 3: La accident a asistat si omul de afaceri Ion Tiriac, aflat in masina din spatele autoturismului Cameliei Potec, relateaza Mediafax.

"Eu eram in masina din spate, am vazut ca in fata este masina doamnei Camelia Potec. Ea statea pe loc ca sa acorde prioritate si un scuter a intrat in ea. Am vazut, m-am dat jos, cum era si normal, ca sa ne asiguram ca nu este ceva grav. Am vazut ca soferul scuterului nu are rani grave. In scurt timp, la fata locului a venit si Politia care a luat masuratori. Doamna Potec este in regula, iar tanarul de pe scuter, din cate stiu, a fost transportat pentru verificari la spital", a declara Ion Tiriac.

Romania TV a mentionat anterior ca, potrivit martorilor, Ion Tiriac se afla si el la locul accidentului. Postul de televiziune a relatat initial ca omul de afaceri era pasager in masina.

UPDATE 2: Intr-o declaratie acordata presei la fata locului, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, Ioana Stancu, a precizat:

"Se face cercetare la fata locului. Din primele noastre verificari, cauza pare a fi o neacordare de prioritate. Autoturismul a intrat in coliziune cu mopedul condus de tanarul in varsta de 21 de ani, dar, pana nu vom finaliza administrarea probatoriului in cauza, nu ne putem pronunta deocamdata cu privire la vinovatie. Starea tanarului, din informatiile primite de la spital, am inteles ca este una destul de buna, a suferit rani usoare.

La volan era o doamna, o femeie in varsta de 31 de ani. Este vorba, intr-adevar, de o persoana publica. A fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ".

Intrebata daca sportiva mai era cu cineva in masina, reprezentanta Politiei Rutiere a declarat: "Era singura in masina".

UPDATE 1: Intr-o interventie la RTV, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, Ioana Stancu, a declarat:

"Din primele informatii, este vorba de un impact ce s-a produs intre un autoturism marca Mercedes si un scuter al carui conducator a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. La volanul masinii se afla o femeie. S-a inceput cercetarea la fata locului si urmeaza sa stabilim cauzele producerii accidentului. Cei implicati vor fi audiati. Accidentul s-a produs la intersectia dintre Calea Floreasca si o straduta adiacenta, de pe care iesise autoturismul".