Un reputat cronicar de filme a scris: „Am văzut The Adam Project. În momentul în care s-a terminat, mi-am sunat părinții și le-am spus că-i iubesc. Mulțumesc, Ryan Reynolds (protagonistul) și Shawn Levy (regizorul)!” Iar mai toate reacțiile sunt similare – se pare că va fi un film cu o acțiune emoționantă, originală și în stilul anilor '80, când au fost lansate mari succese ale genului.

Ryan Reynolds este AdamFoto: Netflix

În rolul principal, Ryan Reynolds (l-ați văzut recent în hitul „Red Notice”) este Adam, care se întoarce în timp ca să-și salveze iubita (Zoe Saldana). În trecut, se întâlnește cu sine însuși (Walker Scobell) și împreună se regăsesc cu tatăl lor decedat (Mark Ruffalo).

Zoe Saldana și Ryan Reynolds (Foto: Netflix)

Fandango Media compară filmul cu unele din marile francize SF: „Cu o echipă de alte staruri, Ryan Reynolds și Shawn Levy vin cu o MARE bijuterie originală SF, o aventură inovativă de călătorie în timp cu parfum de Back To The Future și Star Wars. Amuzantă, fascinantă și emoțională.”

Iar publicația AwardsRadar împărtășește opinia: „The Adam Project este o întoarcere nebunesc de amuzantă la aventurile sci-fi din anii '80, în care strecoară pe furiș un element emoțional. Nu m-aș fi așteptam să-mi dea lacrimile. Ryan Reynolds și Mark Ruffalo sunt grozavi într-un film de care ar fi fost mândru Steven Spielberg.”