Fostul comandant Navy Seal a publicat o carte in care povesteste derularea operatiunii in care a fost ucis Osama Bin Laden. Desi sustine ca misiunea nu avea ca obiectiv asasinarea lui bin Laden ci capturarea acestuia, Chuck Pfarrer declara ca echipa a avut nevoie de maxim 120 de secunde pentru a-l lichida, scrie Fox News.

Doi membri ai echipei au batut la usa in spatele careia se afla bin Laden si cea mai tanara sotie a sa, Amal. Bin Laden ar fi tras-o in fata lui pe Amal care tipa, apoi s-a intins peste pat sa-si ia pusca, un AK-47. In aceeasi clipa, echipa Navy Seal a deschis focul. Prima rafala a fost trasa asupra patului, iar cand bin Laden a incercat din nou sa apuce pusca a urmat o a doua rafata care a fost directionata catre acesta. Cand bin Laden a reusit sa puna mana pe arma s-a tras a treia rafala in urma careia liderul Al Qaeda a murit.

Chuck Pfarrer s-a aratat deranjat in cartea sa de decizia lui Barack Obama si a Administratiei SUA de a face publica uciderea lui bin Laden la doar catreva ore de la incheierea misiunii.