Conducerea interimara a PRM Arad a anuntat ca va apela la ajutorul Justitiei pentru a recupera mobilierul si arhiva cu documente a partidului care au fost mutate din sediu de cei care au demisionat saptamana trecuta pentru a-l urma pe Corneliu Ciontu.

Prim-vicepresedintele filialei, Adrian Muresan, a declarat ca in urma discutiilor purtate cu cei din fosta conducere nu s-a ajuns la vreun consens in ceea ce priveste recuperarea bunurilor.

"Pentru ca nu am reusit sa redobandim mobilierul si arhiva organizatiei judetene am hotarat sa intentam proces fostei conduceri a filialei. Mobila si actele apartin partidului si ei nu aveau voie sa le scoata din sediu. Asa ca, daca nu vom primi inapoi ce apartine PRM ii vom actiona in instanta", a spus Muresan.

In schimb, fostul presedinte al organizatiei judetene, Gheorghe Feies, a afirmat ca mobilierul care a fost dus din sediul filialei apartine celor care au demisionat. "Noi, cand am preluat sediul filialei acesta era gol. Asa ca, am cumparat din banii nostri mobila si am folosit-o cat am lucrat acolo. Actualei conduceri ii trebuie mai mult decat le apartine.

Iar ideea cu procesele este in stilul celor de la Romania Mare. Eu ma bucur ca am plecat de acolo", a adaugat Feies.

Cei care au demisionat din filiala au luat cu ei, la plecare, o parte din dotarile aflate la sediul organizatiei judetene. Astfel, au fost mutate piesele de mobilier, calculatoarele in care se afla intreaga evidenta a PRM Arad, aparatul de aer conditionat, dar si documente pastrate in arhiva.

Presedintele organizatiei de tineret a partidului, Claudiu Gojdea, a declarat ca sediul a fost "vandalizat" de demisionari. Acesta a spus ca singura incapere din care nu s-a luat nimic este cea care apartine filialei de tineret.

O alta problema cu care se confrunta actuala conducere a organizatiei judetene a partidului condus de Vadim Tudor este cea a spatiului. Deoarece contractul de inchiriere, incheiat cu SC "Recons", firma care administreaza spatiile comerciale din municipiu, a expirat, sediul PRM din Arad a fost sigilat.

Prim-vicepresdintele organizatiei judetene, Adrian Muresan, a spus ca in spatiul respectiv au ramas mobilier, dar si acte.

"Vom face o cerere Primariei pentru atribuirea unui alt spatiu care sa fie echivalent cu cel pe care l-am detinut pana acum. Adica, vrem, in primul rand, sa fie in zona centrala, avand in vedere ca suntem un partid parlamentar cu multi membri. Speram ca in cel mai scurt timp problema sediului sa fie rezolvata si sa ne putem desfasura activitatea", a spus Muresan.