Un om de afaceri din Timisoara, implicat intr-o filiera de proportii impresionante in domeniul tranzactiilor petroliere ilegale, este cercetat pentru o frauda de peste 6 miliarde lei. Politisti au spus ca a fost deschis dosarul penal deschis impotriva administratorului SC "Do-Di Grup" SRL, Allsaid Antonio Isfan.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie, in calitate de patron al societatii amintite, Isfan a achizitionat, in iunie ‹ iulie 2002, de la o firma din Timisoara, cantitati mari de produse petroliere. Astfel, s-a descoperit, printre altele, ca nici una dintre cantitatile achizitionate nu a fost evidentiata in contabilitatea firmei, nici ca operatiune comerciala si nici ca venit.

Mai mult, s-a stabilit ca produsele achizitionate au fost substituite, iar apoi vandute mai departe unor agenti economici.

De asemenea, au fost interceptate un numar de patru file CEC, fara acoperire, pe care omul de afaceri le-a folosit la plata carburantului, in ciuda faptului ca nu avea lichiditati in cont.