Unul dintre cele mai aglomerate week-end-uri de pana acum, nu de alta dar cluburile s-au intrecut in petreceri cu bauturi din partea casei, cu muzica buna si distractie multa, pentru tinerii care au ales sa-si petreaca seara intr-unul dintre localurile clujene. Cluburile au pregatit programe speciale pentru acest sfarsit de saptamana.

Petrecerea a inceput in Salsa odata cu trupa Mandinga, care a sustinut in local un concert live cu muzica pe gustul celor prezenti. Rezervarile pentru acest eveniment au fost facute cu o saptamana inainte, iar cei care au tinut sa-si petreaca seara in acest club nu au regretat.

Inainte de toate muzica pe toate gusturile, ultimele hituri latino, atmosfera placuta si servirea au facut din acea seara una cu totul reusita. Fanii trupei si nu numai au putut savura muzica oferita de cei de la Mandinga, au facut fotografii si chiar au putut purta o conversatie cu membrii trupei.

E adevarat s-au lasat cam mult asteptati, dar a meritat asteptarea pentru cei prezenti la concert. Mult dans, profesionist sau amator, multa distractie si muzica de calitate cam asa s-ar rezuma seara de la Salsa.

Unde mai pui ca Elena, vocalul trupei Mandinga i-a incantat pe cei prezenti cu melodii straine, hituri latino, si cu piese care i-a consacrat. "Ne simtim foarte bine la Cluj si suntem pregatiti sa punem pe jar publicul, cu melodii latino", a declarat Elena.

Nici nu e de mirare ca s-au simtit bine, intrucat cei prezenti in club i-au sustinut pe tot parcursul recitalului. S-a lasat cu dans, cu aplauze si flueraturi si mai ales cu fredonari continue ale melodiilor. Dupa recitalul sustinut de cei de la Mandinga seara a continuat in aceeasi nota in care a inceput.

Lume multa si mai multa distractie, oameni care stiu sa se simta bine, asta s-a vazut cel mai mult joi seara la Salsa. Totodata week-end-ul a fost marcat si de petrecerile date cu ocazia Hallowen-ului. Romanii s-au obisnuit sa ia de la americani cam tot ce tine de petreceri, de mancare, ultimele tendinte in moda si nu numai.

Dupa faimoasa Zi a Indragostitilor sarbatorita la inceput de an pe 14 februarie, sfarsitul de an aduce Sarbatoarea Hallowen-ului, pentru care cluburile au pregatit petreceri speciale cu muzica de toate felurile, cu bautura din partea casei si costume – pentru cei mai indrazneti care au vrut sa socheze.

Aglomeratie pe strazile Clujului, desi vremea a fost cam capricioasa, dar mai ales in cluburi, amatorii de distractie au avut de unde alege.

Clubul KO a inceput inca de sambata sa sarbatoareasca Hallowen-ul printr-o petrecere intitulata Dracula Party, care s-a lasat cu multa distractie in randul celor care au ales sa-si petreaca seara intr-o atmosfera animata de muzica buna si dans cat cuprinde.

Nici cluburile Jayts sau Ernesto, cu muzica retro nu au avut de suferit in acest week-end, intrucat iubitorii acestui gen muzical au stiut sa profite din plin de petrecerile puse la cale in cadrul localurilor. si Clubul Latino a fost "calcat" de multa lume, nu mai vorbim de Euphoria sau Insomnia care par a fi locurile cel mai des frecventate de cunoscatori.

Seven si Terra s-au numarat si ele printre cluburile preferate de tineri in acest week-end, mai ales ca au preferat sa ofere celor prezenti in cadrul localurilor numai muzica buna si atmosfera placuta. Nici week-end-urile care urmeaza nu se lasa mai prejos, deoarece in KO se anunta seri cu muzica si distractie cat cuprinde.

Tupele Activ si Trident vor fi invitatele speciale ale localului pentru a sarbatori 3 ani de existenta. Asa ca devoratori de distractie fiti pe faza si pregatiti-va bateriile pentru week-end-urile ce urmeaza.