Judecatoria Timisoara l-a scos basma curata pe fiul fostului secretar general al organizatiei judetene a PSD, Eugen Milutinovici, Ciprian, dupa ce juniorul a fost implicat, la sfarsitul anului trecut, intr-un scandal a carui victima a fost un cunoscut fotbalist de la "Politehnica".

Sportivul Marius Demian a fost batut in plina strada de mai multi indivizi, printre care s-a aflat si fiul social-democratului. Eugen Milutinovici si-a dat demisia din partid dupa ce numele sau a fost vehiculat intr-un caz economic de natura penala.

Fotbalistul a fost batut in doua randuri. O prima "runda" s-a consumat in fata Garii de Nord din oras, jucatorul de la "Poli" fiind agresat de Emanuel Cioranga, un prieten de nadejde al lui Ciprian Milutinovici, un cunoscut scandalagiu.

Cea de-a doua bataie la care a fost supus sportivul a avut loc pe bulevardul Cetatii, unde intre timp au aparut si prietenii lui Cioranga, printre care si fiul politicianului.

Desi Ciprian Milutinovici a negat ca ar fi fost implicat in vreun fel in scandal, el a fost indicat drept participant la agresiune, fiind anchetat si judecat pentru loviri si alte violente. Ancheta in dosar a decurs extrem de dificil.

Dupa o verificare preliminara, Politia si-a declinat competenta in favoarea Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, iar la un moment dat dosarul disparuse in mod misterios, nemaifiind de gasit nicaieri.

Presa a semnalat la acea vreme ciudatenia, existand suspiciuni in legatura cu o eventuala incercare de musamalizare a povestii. In cele din urma, dosarul a ajuns la Judecatoria Timisoara. Potrivit certificatului medico-legal, fotbalistul a suferit leziuni care au necesitat sapte zile de ingrijiri medicale.

Cu toate acestea, Milutinovici junior a fost declarat nevinovat, fiind achitat, in timp ce prietenul acestuia, Emanuel Cioranga s-a ales cu o amenda de 5 milioane de lei.