La ceremonialul de inmormantare au participat sute de oameni dintre care foarte multi tineri. Desi in prima faza a cercetarilor s-a spus ca tanarul s-a sinucis, tatal lui Danino infirma acest lucru, spunand ca sunt speculati si ca fiul sau a murit intr-un accident stupid de circulatie, in care nu este vinovat de cele petrecute.

Accidentul rutier de saptamana trecuta a fost unul de o violenta nemaintalnita, autoturismul in care se afla tanarul fiind transformat intr-un morman de fiare vechi. In comunicatul de presa al IPJ Valcea dat in ziua imediat urmatoare se specifica:

"N.D. Gheorghe, 21 ani, din Ramnicu Valcea, fara ocupatie, posesor al P.C.

valabil pentru categoria ABC, cu vechime din anul 2002, in timp ce conducea autoturismul marca Audi A 4, din directia Sibiu catre Pitesti, intr-o curba usoara la stanga, a parasit banda sa de mers, intrand pe contrasens, izbindu-se frontal cu autocamionul marca Volvo".

A fost sau nu vinovat Danonino de tragedia petrecuta? Iata ce ne declara Dumitru Nastalin, tatal tanarului, dupa ce si-a inmormantat fiul despre care s-a crezut in primele ore ale evenimentului ca s-a sinucis: "O sa vedeti asa cum o sa reiese si din expertizele si cercetarile care se vor face ca accidentul a avut loc pe sensul de mers al baiatului meu. Deci nu avea cum sa intre el in Tir.

Este un accident stupid, urat. Exista martori la fata locului care au vazut ca Tir-ul a intrat peste masina condusa de fiul meu.

Cred ca presa este obligata sa spuna adevarul. Vreau sa publicati ca este o eroare ceea ce s-a scris si nici vorba nu se pune problema sinuciderii. A fost un baiat foarte iubit si nu mi-a trimis noaptea mie nici un mesaj ca se sinucide. Tot ce s-a scris sunt simple speculatii.

Eu nu am declarat nici domnului Mirescu si nici conducatorului auto de pe Tir asa ceva!", ne-a spus tatal lui Danino. Dincolo de aceasta polemica, acest accident urmeaza sa fie puricat pe toate fetele, anchetatorii urmand sa dea o solutie ce nu va deloc usoara.

La greaua suferinta prin care a trecut si trece familia Nastalin s-au adaugat mii de valceni, prieteni de-ai lui Danino. Pe ultimul drum l-au condus zeci de motocilisti si cateva sute de autoturisme au facut parte cortegiul funerar.

Orasul a fost vineri in doliu, iar circuitele noului site creat pe Internet a adunat si mai multi oameni, unii care l-au cunoscut, altii nu, pentru a-si spune parerea in legatura cu moartea... "Piticului cu suflet mare", cum ii spuneau ei. Cateva din aceste mesaje le vom publica si noi: ddeniss_miller@yahoo.com

Nu stiu de ce tot cautati voi pe cineva care sa fie vinovat? Daca Daniel asa a vrut, nu putem sa-i respectam decizia? Il cunosteam destul de bine, am iesit de multe ori cu el ..dar sunt numai amintiri acum care imi vor ramne in minte si in suflet mereu....acum care poate sa stie care a fost motivul? Numai el si bunul Dumnezeu...daca a gresit va fi judecat de EL nu de noi, muritorii de rand.

Te voi respecta mereu Daniele, sper sa ai grija de mine de acolo de sus.MikiErai atat de bun cu toata lumea, niciodata nu te-am vazut suparat pe cineva, erai suparat doar cand ti se strica masina sau motocicleta dar nu puteai sa fi suparat pe nimeni, erai prea plin de viata ca sa ai timp sa fi suparat, erai sufletul pe care toti l-au dorit langa ei...Daca ai putea vedea cata suferinta a adus

plecarea ta dintre noi, dar daca asa a vrut Dumnezeu... n-o sa te uitam niciodata, tot timpul vorbim de tine...si stiu ca si tu ne asculti, numai ca nu mai poti sa vorbesti cu noi..., esti viu in sufletele si gandurile noastre...nu stiu ce sa mai zic... nu mai am cuvinte... nu le mai gasesc rostul....

nu vrem sa mergem mai departe fara tine, ne e dor de tine, ... dar daca Dumnezeu nu a vrut asa..daca el are mai mare nevoie de tine...daca ai fost prea bun pentru a ramane printre noi.. atunci te-a luat la El.Odihneste in pace si vegheaza asupra noastra INGERUL

Negrutz_ctzDUMNEZEU SA TE IERTE

CONDOLEANTE FAMILIEI.

In ziua aceea vantul urla ca un caine ranit ridicand in vartejuri semintele neculese ale nebunieiprintr-un culoar de lumina tu palma lovind obrazul celui ce nu mai asteapta nimic de la clipa care vineSunt o casa fara ferestre numai usilovindu-se de peretii scrijeliti in nopti de insomniecu zgomot de chei la fel de inutile treceripeste praguriHranesc pasarile cu poeziile melerasfoind colectia de

timbreasezate pe domenii cu inocenta celui ce credeca asa e dat sa fieREGRET ETERNE!!

Anonim: Ai vazut pitic ce multa lume a venit cu tine azi....??...Ai vazut cat de mult te iubim toti...??...Eu stiu ca tu n-ai vrut sa ne lasi...acum... atat de repede...dar Dumnezeu a vrut sa ni te ia...Tu stii ca o sa te iubim mereu...stiu ca stii...si ca de acolo de sus ne vezi pe toti...si te bucuri...N-o sa te uitam NICIODATA si vei trai in continuare in sufletele noastre...

O sa ne reintalnim acolo SUS....dar pana atunci tu sa ai grija de noi....A fost frumos afara...doar o ploaie de lacrimi si durere ne-a intunecat ziua...pana si Soarele a venit sa te conduca Dani...Te vom iubi mereu pitic..Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau si sa te odihneasca in pace...

Si pe (...) lasati-o in pace...nu suntem noi indreptatiti sa judecam pe nimeni...o s-o judece Dumnezeu....Dani a iubit-o..asa ca respectati-i memoria respectand-o si pe ea...TE VOM IUBI MEREU DANI!!!...Condoleante parintilor si lui Liviu...Sa va ajute Dumnezeu sa fiti tari..

Medicul legist, dr. Florian Ghita, ne-a spus ca la necropsie s-a constat ca tanarul nu mai avea nimic intreg. Capul era zobit, la fel si mainile, picioarele, antebratele, organele interne facute praf. De undeva, din inaltul cerului, Danino stie cel mai bine ce s-a intamplat.

Secretul mortii lui urmeaza sa fie stabilit de anchetatori cu subiectivismul firesc puterii omenesti de a descalcii misterele acestei morti.