Afaceri de budoar

In cartierul Grigorescu, pe strada General Eremia Grigorescu, la numarul 126, se afla in constructie un complex de doua blocuri de apartamente.

Terenul in cauza, pe care mai demult se afla complexul " Albina", a fost cumparat de catre Capusan de la Cristina Stamatian, patroana unei societati comerciale de produse cosmetice si absolut intamplator sotia consilierului local PD Florin Stamatian, directorul Directiei de Sanatate Publica din Cluj-Napoca si membru de

baza al Partidului Democrat, filiala Cluj. La fel de intamplator, potrivit informatiilor GAZETEI, Chimu a cumparat terenul aferent cu o suma mult mai mare decat valoarea de piata. Explicatia lejeritatii cu care Chimu incalca legea ar consta tocmai in plusul de bani, care nu este exclus sa fi ajuns in buzunarele puterii, prin Stamatian.

Oricum, revenind la blocuri, proiectantul general este SC Arhimar Serv SRL, constructia poarta semnatura CH Transbeton Constructii SRL, iar de reclama la apartamentele puse deja in vanzare se ocupa agentia imobiliara Nobila Casa. Toate firmele tin de una si aceeasi persoana, adica Chimu Capusan.

O afacere de familie si in familie! Porcul, catelul si partidul!

mai multe detalii www.gazetadecluj.ro