Clujana Cluj, echipa de fotbal in sala este cea mai tanara aparitie in sportul clujean fiind infiintata si la inceputul anului 2005. In divizia B a preluat locul formatieii FC Sein din judetul Maramures si dupa doar un sezon a promovat pe prima scena a tarii. Dupa dispuatarea a 21 de etape Clujana Cluj se afla pe locul 12 in clasament, cu 17 puncte si se lupta pentru evitarea barajului.

In acest campionat s-au inscris 14 echipe, dar din cauza problemelor financiare, MGA Bucuresti si ACS 3 Bucuresti s-au retras din competiaie si pierd toate partidele ramase de disputat, cu 3-0. Astfel, lupta se da pentru evitarea locurilor 11 si 12, care duc la barajul pentrur ramanerea in prima divizie . Barajul se va disputa cu ocupantele locurilor 3 si 4 din esalonul secund.

Astfel daca la inceputul sezonului, obiectivul echipei Clujana Cluj era evitarea retrogradarii acum, conducerea spera sa prinda un loc in play-off.

Quatti asteapta un copil

Noul antrenor al echipei, italianul Massimiliano Quatti care a stat pe banca tehnica a echipei la partida din etapa trecuta, cu Mulbach Sebes pierduta cu 3-6 s-a acomodat deja la Cluj, dar simte lipsa logodnicei sale din Brazilia, care este insarcinata.

Dupa primul joc pe banca ehipei, Quatti si-a facut o idee despre problemele pe care le intimpina jucatorii i la partidele din deplasare.

Dupa cum ne-a declarat directorul sportiv, Catalin Berindean, Quatti a observat ca fotbalistii sunt deficitari la pregatirea fizica: "Quatti a vazut care sunt problemele echipei, de ce nu castiga,m in deplasare, suntem deficitari la pregatirea fizica, in special la pe distanae scurte, la sprinturi, dar speram ca la urmatoarele meciuri care au mai ramas de jucat sa se observe o imbunataaire."

Bugetul echipei, un miliard

Pentru acest sezon bugetul formaaiei Clujana Cluj va ajunge la 1 miliard de lei vechi, dar finantatorul Florin Chelaru este dispus sa cheltuie cit va fi nevoie pentru ca formati aclujeana sa se bata in vitoru pentru titlul de campioana nationala..

In etapa a XXII –a Clujan Cluj va intilni, simbata de la ora 18 in Sala Sporturilor "Horia Demian" ocupamnt alocului 4 in clasamenet, Energoconsctructia Craiova. Acesta va fi primul meci pe teren propriu pentru Massimiliano Quatti.