Liderul Diviziei A la baschet masculin, BU Poli Mobitelco Cluj - Napoca se confrunta din nou cu probleme de lot inaintea partidei retur din primul tur al Cupei Romaniei, cu BCMUS Pitesti. In tur, pitestenii au invins cu 69-65. Predrag Mijuskovic este in continuare accidentat si este putin probabil ca va juca miercuri.

Tudor Dumitrescu, care a evoluat cu dureri mari in partida cu CSU Sibiu este si el incert, dar in cazul in care jocul o va cere atunci Miodrag Perisic il va folosi. Totusi se spera ca cei doi sa fie recuperati pana la meciul cu West Petrom Arad de sambata.

Mircea Cristescu, managerul echipei s-a aratat nemultumit de faptul ca sirul problemelor de lot nu se mai termina& "Din pacate nici la meciurile din aceasta saptamana nu putem conta pe toti jucatorii. Vom avea o sarcina foarte grea cu Pitestiul, din cauza accidentarilor.

Toate celelalte partide care urmeaza devin cruciale pentru pastrarea locului intai inainte de play-off."

Referitor la ultima faza a partidei cu Sibiul, Mircea Cristescu a afirmat ca este ferm convin ca arbitrul a procedat corect, neacordand fault la Argrett& " Dupa ce am vazut de zeci de ori aceea faza, consider ca nu a a fost fault, Bruno s-a aparat regulamentar, iar Zoran nu a atins mingea, a sarit in Zoran.

Imi pare rau ca s-a ajuns aici si nu am continuat jocul bun din sfertul I." Formatia clujena a invins sambata pe CSU Sibiu, cu corul de 105-103, iar in utimele secunde ale meciului sibienii au cerut fault la patrunderea lui Argrett.

Prime la pachet

Mircea Cristescu a nuntat ca jucatorii vor primi cite 1000 de euro daca vor invinge in partidele cu BCMUS Pitesti si West Pertom Arad& "Am facut un pachet de patru meciuri, cu Asesoft, Sibiu, Pitesti si Arad, iar daca nu mai pierd nici una in ultimele doua partide atunci vor lua prima de 1000 de euro, insa daca mai pierd vreun meci atunci nu primesc nimic."

Au vandut 2000 de bilete

Organizatorii meciului de sambata, cu Sibiu au anuntat ca au vandut doar 2000 de bilete, o parte fiind invitatii (250 carduri, 50 pentru galerie, 100 pentru DJS) , iar restul pana la aproximativ 3500 de persoane cate au asistat la meci au ramas in sala de la partidele anterioare.

Vanzarea de bilete au adus in visteria clubului apoximativ 60 de milioane de lei vechi, o mare arte dintre acestea fiind cu reducere, 25 000 de lei vechi.

S-au pus in vanzare biletele

Biletele pentru partida cu BCMUS Pitesti s-au pus in vinzare de azi de la ora 9, la casa de bilete a Salii Sporturilor "Horia Demian".

Organizatorii fac si de data aceasta apel catre spectatori, care sunt rugati sa-si cumpere din timp tichetele si sa vina cu cel putin o jumatate de ora inainte de startul partidei, pentru a evita aglomeratia la casa de bilete si la intrarea in sala.

Pretul biletelor este acelasi, 50 000 de lei si 25 000 de lei pentru elevi si studenti, doar daca acestia prezinta personal la casa de bilete, carnetul de student sau de elev. Meciul cu BCMUS Pitesti se disputa miercuri, de la ora 17.