Un singur director de spital din Timis a decis sa renunte la functia pe care o detinea. Este vorba despre Stefan Dragulescu, pana zilele trecute director al Institutului de Cardiologie din Timisoara.

Dragulescu s-a luptat mai bine de un an prin tribunale ca sa isi mentina un mandat de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara, asa ca si-a pastrat aceasta functie greu dobandita. "Nu sunt de acord cu aceasta lege, dar legea e lege si cele doua functii sunt incompatibile. La institut am ramas director medical", a declarat Dragulescu, de profesie cardiolog.

Interimar este, pana la concursul organizat de Ministerul Sanatatii, Silvia Mancas, sefa Clinicii de Recuperare Cardio-Vasculara. Toti directorii interimari ai spitalelor din Timis au primit aviz favorabil de la Ministerul Sanatatii.

Actualii directori ai spitalelor din Timis au decis sa renunte la practica medicala in favoarea functiei manageriale, mentionand ca au facut aceasta alegere din considerente financiare.