Lideri PSD, alaturi de Vasile Soporan

Potrivit purtatorului de cuvint al PSD Cluj, Ancuta Abrudan, la inmormintarea celor doi baieti ai fostului prefect de Cluj, Vasile Soporan, si-au anuntat prezenta presedintele PSD, Mircea Geoana, mai multi parlamentari si lideri de organizatii judetene ai PSD.

Trupurile neinsufletite ale lui Vasile si Marius Soporan au fost depuse inca de luni seara la Biserica „Invierea Domnului“ din cartierul Zorilor, pentru priveghiul familiei si al celor apropiati. Cei doi tineri si-au pierdut viata in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc duminica, in jurul orei 15.30, pe drumul Cluj -Turda.

Sotia lui Vasile Soporan junior, aflata in dreapta soferului, a fost cel mai grav ranita dintre ocupantii celor trei autoturisme implicate in accident care au scapat cu viata.

Bianca trebuie sa lupte pentru viata

Bianca Soporan este internata, in stare grava, la sectia de Terapie Intensiva a Clinicii de Chirurgie nr. 1, dupa ce medicii s-au luptat toata noaptea de duminica spre luni sa-i stabilizeze functiile vitale.

Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic Judetean Cluj, dr. Cristiana Ciortea, starea pacientei era ieri stationara. „Nu este nici mai bine, dar nici mai rau ca in ziua precedenta. Este stabilizata, atit cit se poate, si este monitorizata in permanenta.

La aceasta ora nu se poate da un prognostic, insa foarte mult conteaza lupta ei pentru viata, pentru ca din punct de vedere medical s-a facut tot ce s-a putut si se face in continuare“, a declarat ieri dr. Cristiana Ciortea. Medicii care se ocupa de supravegherea pacientei au, insa, sperante, ceea ce este un lucru incurajator.

Cercetat pentru omor din culpa

Soferul masinii Renault Megane, care a intrat pe contrasens si a lovit Loganul in care se aflau fiii lui Soporan, Marius Sorin Moldovan, in virsta de 39 de ani, este cercetat penal. Dosarul clujea-nului, care este jurist, a ajuns ieri la Parchetul de pe linga Judecatoria Cluj, acesta fiind cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.