Principalul finantator al CFR Cluj, Arpad Paszkany, l-a atacat in termeni duri pe Iancu, spunand ca este un "mitic" care-si face imagine pe spatele traditiei lui Poli si l-a trimis sa-si faca un control medical.

In comunicat, presedintele Marian Iancu se victimizeaza, sustinand ca echipa sa a fost cea mai dezavantajata de arbitri, dintre formatiile din Liga I, in primele XIV etape ale campionatului. Noi nu ne-am facut o practica din a contesta prestatiile cavalerilor fluierului.

O asemenea atitudine creeaza, insa, se pare, o stare bahica in mintea unor conducatori precum cei ai CFR Ecomax Cluj, acestia din urma ajungand sa faca afirmatii necontrolate cum ca FCU Politehnica ar fi cea mai favorizata grupare in Liga I, la capitolul arbitraje (...) Astfel de afirmatii, cat si alte atitudini manifestate de alte formatii, inaintea noastra, ne determina ca la jocul cu CFR

Ecomax Cluj sa cerem efectuarea unui control antidoping total, atat la jucatorii ambelor echipe, cat si la conducatorii celor doua grupari, se arata in comunicatul lui Iancu.

Singurul lucru mai mare decat prostiile lui Iancu e burta sa

Arpad Paszkany a replicat dur la comunicatul lui Marian Iancu, spunand ca, totusi, comentariul este putin prea bine redactat ca sa fi fost scris chiar de presedintele timisorenilor. L-am vazut pe Iancu cum se exprima la televizor si tocmai de aceea ma indoiesc ca el scrie aceste comunicate.

Din ce stiu eu, sarcina asta ii revine unui angajat al sau care, intamplator, modereaza o emisiune la un post de televiziune cu specific sportiv. Mie nu-mi place sa cobor nivelul discutiei. Am vazut ca el cere controale antidoping, insa nu cred ca e cazul ca noi sa mergem la doctor.

Poate ca dansul ar fi cel care ar trebui sa se gandeasca la un astfel de control, deoarece singurul lucru mai mare decat prostiile pe care le debiteaza este burta sa, ne-a declarat Paszkany.

Scrisoare la Federatie cauzata de delegarealui Coltescu

Finantatorul CFR-ului spune ca a trimis o scrisoare la Federatia Romana de Fotbal prin care explica de ce nu vede cu ochi buni delegarea craioveanului Sebastian Coltescu la meciul de maine. Arbitrul este un apropiat al lui Ion Craciunescu, fost director general la Poli Timisoara.

Daca imi amintesc bine, la meciul cu ei, de la Timisoara, noi am fost cei dezavantajati de arbitraj, prin acel penalty inventat la Plesan. Am trimis o scrisoare la Federatie prin care explicam ca Sebastian Coltescu este un apropiat al unui fost oficial al lui Poli (Ion Craciunescu -n. red.). Vom avea trei cameramani la meci pentru a nu pierde nici o faza.

Oricum, e regretabil ca o echipa cu traditia lui Poli a ajuns pe mana unui mitic! Sa aiba grija sa-si rezolve problemele penale cat mai repede si sa iasa din fotbal!, a conchis Paszkany. Partida dintre Poli si CFR va avea loc maine, de la ora 13.00, pe stadionul Michael Kleindin Hunedoara.