Romanii sunt Innebuniti dupa K-1 si dupa galele Local Kombat, acestea din urma cucerind deja inimile a milioane de romani si mii de clujeni. Anii trecuti, la Cluj Napoca, au fost organizate doua gale LK, ambele bucurandu-se de un succes enorm. In iarna aceasta, la Cluj Napoca, trebuia sa aiba loc LK 24, gala al carei cap de afis urma sa fie meciul de retragere al lui Ionut Iftimoaie.

Numai ca, Ionut a decis sa se retraga de abia In primavara anului viitor, gala de la Cluj fiind astfel amanata. Clujneii nu vor Insa privati de spectacolul galelor de lupte. Asta pentru ca la Inceputul lunii viitoare, la Iclod, Isi vor Impartii pumni si picioare 14 dintre durii Clujului.

14 duri

Locatia, Iclod, nu este deloc una intamplatoare, acolo urmand sa fie inaugurata o sala de sport nou nouta, sala de sport construita prin celebrul program „Adrian Nastase” de construire de sali de sport. Gala de street fight va reuni 14 luptatori din Cluj Napoca si Gherla. sase lupte se vor disputa dupa reguli K-1 (3x3 minute), iar una va fi de box.

Invingatorii din fiecare lupta vor primi cate 500 RON, iar un premiu de cate 250 RON va fi Impartit de combatantii din „cea mai frumoasa lupta”, titlu care va fi desemnat de cei cinci arbitri ai galei. Gala va fi organizata dupa toate normele cerute de street fight, adica va avea paza asigurata atat de o agentie privata de specialitate, cat si de jandarmerie, precum si echipaj medical.

Doar cu invitatii

Artizanii galei de la Iclod sunt Vasile Pogacean si Mihai Szeplekan, primul ocupandu-se de partea financiara a evenimentului, iar cel de-al doilea de partea logistica a galei. „Pur si simplu am dorit sa aducem spectacolul acestui gen de gale si la Iclod.

Ne dorim ca aceste gale sa devina un obicei anual, organizat In diverse locatii din judet, o rampa de lansare pentru luptatorii clujeni care au posibilita‘i reduse de afirmare”, a declarat Pogacean. Marea noutate a galei o va constitui modul de acces In sala. „Nu vor exista bilete de intrare, intrarea urmand sa se faca pe baza de invitatii.

Iar acestea vor fi distribuite de catre sportivi si nu de organizatori”, a spus Mihai Szeplekan. In ceea ce priveste profiturile galei, acestea sunt practic nule avand In vedere faptul ca nu vor exista bilete de intrare ci numai invitatii.

Clujenii ataca LK

In ceea ce priveste spectatorii, surse neoficiale afirma ca la Iclod vor fi prezenti, printre altii, personaje din lumea interlopa clujeana precum Gore sau ‘epes si o serie de alti sportivi din „full contact” sau bodyguarzi. De asemenea, mai mult ca sigur ca la Iclod se va afla si Ionut Iftimoaie.

Gala de la Iclod se anunta ca fiind una deosebit de spectaculoasa avand In vedere faptul ca Intre sportivi exista o veche rivalitate, unii dintre luptatori avand „antecedente de lupta”, In cadru neorganizat. „Am dorit sa mutam violenta de pe strada In sala si sa le dam posibilitatea luptatorilor sa Isi masoare puterile Intr-un cadru organizat”, a declarat Mihai.

Revenind la capitolul Local Kombat, Mihai Szeplekan, care s-a implicat In organizarea galelor LK de la Cluj, a aruncat pe piata o bomba: „Avand In vedere ca Iftimoaie se va retrage si ca, probabil, Zmarandescu nu va mai urca In ring la LK, In circuit va fi o lipsa de grei.

In acest sens am vorbit cu Eduard Irimia, promotorul galelor Local Kombat si i-am propus o lista de nume care sa umple golul mentionat anterior. Este vorba despre Sebi - unul din prietenii lui Gore - Nelutu Varga, boxerul Ocsi si Vlad ‘epes. Sper ca din acestia, 1-2 sportivi sa ajunga In circuit.

Oricum, caseta galei de la Iclod o va primi si Irimia si, cine stie, poate vom avea surprize!”, a spus Mihai Szeplekan.

Luptele galei de la Iclod:

Ochiu vs. Tinut

Nume, prenume: Bogdan Moldovan. Varsta: 24 ani. Inaltime: 190 cm. Greutate: 114 kg. Sport practicat: box, lupte de strada si Tae Kwon Do. Ocupatie: om de ordine In mai multe localuri din Cluj-Napoca si garda de corp a unui om de afaceri clujean.

Nume, prenume: Valentin Sule. Varsta: 24 ani. Inaltime: 180 cm. Greutate: 100 kg. Sport practicat: lupte. Ocupatie: -

Tarau vs. Giurgiu

Nume, prenume: Flaviu Tarau. Varsta: 20 ani. Inaltime: 180 cm. Greutate: 74 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: -

Nume, prenume: Ovidiu Giurgiu. Varsta: 20 ani. Inaltime: 177 cm. Greutate: 75 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: casier la o sala de jocuri mecanice.

Dafinel vs. Rus

Nume, prenume: Olimpiu Dafin Inoan. Varsta: 26 ani. Inaltime: 183 cm. Greutate: 92 kg. Sport practicat: street fight. Ocupatie: propria-i afacere In constructii.

Nume, prenume: Andrei Rusu. Varsta: 24 ani. Inaltime: 195 cm. Greutate: 100 kg. Sport practicat: Tae Kwon Do. Ocupatie: bodyguard.

Piti vs. Talpa

Nume, prenume: Ion Lingurar. Varsta: 16 ani. Inaltime: 165 cm. Greutate: 60 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: -

Nume, prenume: Ovidiu Talpa. Varsta: 33 ani. Inaltime: 170 cm. Greutate: 65 kg. Sport practicat: Tae Kwon Do. Ocupatie: bodyguard.

Vlaicu vs. Szigszai

Nume, prenume: Vlaicu Gabriel Borae. Varsta: 22 ani. Inaltime:184 cm. Greutate: 81 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: student.

Nume, prenume: Teodor Andrei Szigszai. Varsta: 22 ani. Inaltime: 178 cm. Greutate: 75 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: supraveghetor sal` de jocuri de noroc.

Paul vs. Csabi

Nume, prenume: Marian Paul David. Varsta: 30 ani. Inaltime: 170 cm. Greutate: 80 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: boxer.

Nume, prenume: Silep Tibor Csaba. Varsta: 26 ani. Inaltime: 169 cm. Greutate: 70 kg. Sport practicat: Wu Shu si box. Ocupatie: bodyguard

Radu vs. Flo

Nume, prenume: Radu Adrian. Varsta: 28 de ani. Inaltime: 178 cm. Greutate: 70kg. Sport practicat: box. Ocupatie: -

Nume, prenume:

Varsta: 23 ani. Inaltime: 182 cm. Greutate: 80 kg. Sport practicat: box. Ocupatie: patron