Problema cea mai mare a lui Marius este parerea lui despre el. Marius crede ca este tare, ca e cel mai bun, cel mai cool. Iar asta se vede acum si pe net.

"Hi5" este unul dintre acele site-uri prin intermediul carora iti poti face prieteni. Cei mai multi care acceseaza acest site sunt pustani. Stiti cum functioneaza. Iti faci un cont, pui, daca vrei, una, doua fotografii si apoi astepti sa intri on-line cu cineva.

Ori numai pentru a te distra si a arde timpul (v-am spus ca Marius se plictiseste, nu?) alaturi de prieteni, ori pentru a flirta cu o persoana de sex opus (nu neaparat) in vederea unei intalniri.

Se pare ca Visarion (39 de ani, tataie, lasa-ne!) a optat pentru a doua varianta, din moment ce a postat doua fotografii al caror scop este sa le dea pe spate pe domnisoare si pe doamne. In prima, Marius ne arata ca este o bomba de barbat. Si ca are: toale si bani pentru trabuc.

Pentru ca sexul frumos sa nu-si faca o impresie gresita plecand de la acel trabuc, Mariusel isi da jos hainele si arata (in opinia mea, tinandu-si respiratia) ce are mai bun: adica pectoralii, abdomenul lucrat la sala (v-am spus ca se plictiseste?) si ceva par pubian. Mai departe, adica mai jos, nu merge, nu am inteles de ce, probabil pentru a pastra misterul.

Pana acum, Marius a avut ceva succes la o pustoaica de 19 ani, care crede ca prima fotografie este "tare". Spune ca are si ea una "dar cu trabucul lui tata".

Daca facem o simpla scadere, 39 minus 19, e clar, Marius chiar ar putea fi tac-su! La cea de-a doua fotografie, nimeni nu a lasat vreun comentariu, semn ca efectul a fost devastator: toate femeile au cazut pe spate, unele experimentand orgasmul multiplu! Bravo!