Prejudiciul ar fi de 4,6 milioane lei noi, bani care trebuiau cheltuiti de Consiliul de Administratie al Clubului pentru servicii si lucrari publice, dar care au fost folositi pentru plata salariilor jucatorilor de la Poli.

Prefectura va ataca in contencios administrativ hotarirea Consiliului Local referitoare la finantarea Poli Iasi, dar va sesiza si organele de cercetare.

Nicu Paduraru i-a cerut lui Anton Dobos, directorul de la Directia de Finante, sa confirme traseul raportului intocmit de subordonatii sai, care ar fi ajuns mai intii la PNL, si apoi la Primarie si Prefectura.

La Poli Iasi se mai desfasoara in acest moment un control, cel al Curtii de Conturi, care verifica asocierea in participatiune a autoritatilor locale, pentru sustinerea fotbalului.

Primarul Gheorghe Nichita i-a reprosat prefectului faptul ca ii tine apararea directorului Dobos, care ar fi facut controlul special pentru a folosi PNL-ului. "In loc sa ia masuri cu Anton Dobos, care face un abuz in serviciu, dinsul vine de partea PNL-ului, de unde si provine, si il ataca pe primar in continuare", a declarat Nichita la Tele'M.