"Presa de comanda ! O realitate la Iasi. Postul de televiziune Tele'M Iasi a intrat in posesia unui material informativ care va fi publicat de cotidianele locale in editia lor de luni...Materialul informativ a fost trimis redactiilor vineri seara. Doar cotidianele locale au primit materialul de 13 pagini, care contine planse si multe cifre", incepe Tele'M stirea postata pe siteul sau.

"In conditiile in care luni, 19 martie, cotidianele locale vor face loc in paginile lor materialului informativ laudativ realizat de investitor, cine mai poate fi acuzat de dezinformare?!", continua sa sustina Tele'M, convins ca la mijloc este vorba despre o actiune comandata.

Astazi, materialul respectiv (13 pagini cu poze, date si tabele) nu a aparut in niciun cotidian local. In schimb, in Ieseanul a aparut un articol de prezentare a proiectului si a investitiilor Palas, fiind folosite citeva imagini din materialul incriminat de Tele'M. Ziarul de Iasi a anuntat ca proiectul Palas a fost prezentat la Tirgul international de Real Estate de la Cannes.