In ciuda mediatizarii din ultimele zile, soferii au fost luati prin surprindere de noile sensuri unice si semafoare din oras.

Luni dimineata, la prima ora de virf din trafic, doua intersectii au fost blocate minute in sir. Semaforul si sensul unic de pe strada Sf. Andrei (intersectia cu strada Palat) au surprins soferii, unii incercind sa intre pe sens interzis.

De asemenea, intersectia dintre strada Colonel Langa si bulevardul Stefan cel Mare a fost foarte aglomerata.

Zeci de politisti au fost prezenti pe strazile orasului inca de la primele ore ale zilei, avertizind soferii despre modificarile rutiere.

La orele diminetii, echipe mixte politisti - angajati ai Primariei inca mai instalau popice, pentru a delimita benzile de circulatie si a ajuta soferii sa se incadreze corect pentru a respecta noile reguli rutiere.

"E o reactie fireasca din partea soferilor, care au fost obisnuiti atita timp cu un anumit mod de a circula pe strazile orasului, iar acum trebuie sa ocoloasca anumite strazi, sa tina cont de niste restrictii noi", ne-a declarat viceprimarul Constantin Adascalitei.

"Strada Colonel Langa va ramine cu sens unic, de coborire, iar strada Saulescu va avea sens unic spre strada Petru Movila", a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei.

In fata haosului din oras, autoritatile au dat inapoi si au "modificat modificarea".

Modificarile rutiere valabile incepind cu ziua de luni:

- pe strada Colonel Langa se circula dinspre bulevardul Stefan cel Mare catre strada Sfintul Andrei;

- pe strada Horia se circula dinspre strada Saulescu catre Bulevardul Stefan cel Mare;

- pe strada Uzinei se circula dinspre strada Garii catre strada Saulescu.