Celebrele trupe Aerosmith si Ozzy Osbourne Band sunt asteptate in luna august la Festivalul Maximum Rock de la Cluj-Napoca.

Organizatorii manifestarii se afla in tratative cu staff-urile celor doua formatii pentru un concert pe platoul de langa Aeroportul International, locatia festivalului.

“Ambele sunt in turneu in Europa in perioada respectiva. Negociem cu ele, nu este usor, dar, asa cum am adus anul trecut la Cluj formatiile WASP si Crematory, exista sanse sa vina macar una din cele doua megatrupe”, au confirmat pentru ZIUA de Cluj organizatorii Maximum Rock.

John Michael (Ozzy) Osbourne (dreapta) s-a remarcat prin prezenta sa ca vocalist al legendarei trupe Black Sabbath, cu formatia sa si prin prezenta in reality show-ul “The Osbournes”.

A vandut 27 de milioane de albume in Statele Unite. Doua dintre ele, “Blizzard of Ozz” si “No More Tears”, au primit Discul de Platina pentru vanzari in SUA de 4 milioane de exemplare. Grupul american de hard-rock Aerosmith ii are in componenta pe Steven Tyler (stanga), Joe Parry, Tom Hamilton, Brad Whitford si Joey Kramer. Legendara trupa a vandut in 30 de ani de cariera 100 de milioane de albume.

Dupa zece ani de absenta de pe scene, va reveni din 15 aprilie cu un turneu european de promovare a albumului “The Very Best Of”, care cuprinde si hit-urile “Love in an Elevator”, “Walk this Way” sau “Dream On”. Festivalul Maximum Rock va avea loc in 10-12 august.

Pana acum, si-au au confirmat prezenta grupul oradean Celelalte Cuvinte si trupele To Die For (Finlanda) si Orphaned Land (Israel).