Conducerea Maternitatii ploiestene este singura vinovata pentru dezastrul care domneste prin saloanele institutiei si pe care vi l-am prezentat pe larg in numarul anterior al ziarului. Cel putin asa sustin autoritatile judetene.

Asa cum am promis in editia de ieri a "Republicanului”, l-am contactat telefonic pe presedintele Consiliului Judetean Prahova, pentru a-l ruga sa aloce ceva mai multi bani pentru ca imobilul in care functioneaza maternitatea sa arate cat de cat decent. „Nu este problema Consiliului Judetean sa intervina in actul medical sau in cel de administrare al spitalului.

In acest mandat am alocat foarte multi bani pentru Maternitate si nu cred ca este corect ca noi sa raspundem pentru ca directorul nu este in stare sa-si faca ordine in institutie. Noi am alocat bani pentru refacerea cladirii, dar principala finantare a Maternitatii vine de la Casa de Sanatate. Acolo este problema.

In ce ma priveste, nu am ce sa fac decat sa incerc sa le dau cladirea in administrare printr-o hotarare de Consiliu Judetean pentru ca m-am saturat sa iau suturi pentru neglijenta altora”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel.