Liberalii prahoveni vor face o campanie agresiva impotriva presedintelui suspendat, Traian Basescu. Deputatul Adrian Semcu, presedintele PNL Prahova a spus sambata, intr-o conferinta de presa, ca in judetul nostru se va face o campanie agresiva pentru demiterea lui Traian Basescu si membrii si simpatizantii partidului vor vota DA ca si la alegerile din 2004.

De asemenea, ministrul Eugen Nicolaescu, prezent si el la conferinta liberalilor a adaugat ca chiar daca Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni, PNL isi va duce guvernarea la capat. Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu a declarat ca se va face o campanie din casa in casa pentru a convinge populatia sa voteze pentru demiterea lui Traian Basescu.

“PNL a decis sa merga singur in campania pentru demiterea presedintelui Traian Basescu”, a spus Eugen Nicolaescu, care a adaugat ca va fi o campanie cinstita, onesta si curata care va sublinia totusi ca Traian Basescu s-a schimbat in rau si nu mai reprezinta interesele poporului.

Vicepresedintele PNL a mai precizat ca a participat la Ploiesti si la Delegatia Permanenta a filialei teritoriale Prahova unde colegii au fost unanimi in decizia de a se merge la referendum pentru demiterea presedintelui suspendat.