Mai multe zone din Transilvania de Nord au fost afectate de furtuni. In orasul Gherla, mai multe strazi au fost inundate din pricina ploii care a cazut cea mai mare parte a noptii. In zona Clujului, o serie de gradini de legume si de zarzavat au fost afectate de grindina.

In orasul Gherla, sistemul de canalizare nu a mai putut prelua apa de ploaie. Mai mult, in anumite portiuni, el a fost blocat de deseurile spalate de apa.

Orasul a fost lovit si de o rafala de grindina. Bucatile de gheata au distrus cateva hectare de culturi de zarzavaturi si legume in tot judetul.

Din acest punct de vedere, cele mai afectate zone au fost periferia Clujului si comuna Apahida. Vijelia a lasat fara curent, timp de mai multe ore, localitatea Rascruci.

De asemenea, doua case din localitate au luat foc dupa ce au fost traznite. Flacarile au fost stinse de pompierii din Cluj.

Nici judetul Bistrita-Nasaud nu a scapat de efectele vijeliei. Trei sate de pe Valea Sieului au ramas fara curent electric. Este vorba de Netani, Jeica si Albestii Bistritei.