Prahovenii care nu au bani pentru a merge in cine stie ce insula exotica dar s-au saturat de o vacanta linistita pe litoral sau la munte, fara peripetii, au o ocazie nemaiintalnita pana acum. Amatorii de senzatii tari pot alege pentru aceasta vara o Tabara de.....Munca Silnica si Pedepsire. Desigur, fiecare pe riscul sau.

Pentru prima oara in Romania, un intreprinzator si-a ales ca target un alt segment de public decat majoritatea, si anume amatorii de senzatii tari. Cei care vor sa aiba o altfel de vacanta, care vor sa nu uite niciodata cum si-au petrecut acest concediu pot alege Tabara de Munca Silnica de la Toplita, din Harghita.

Este adevarat, conditiile de cazare sunt mult diferite de cele din Auschwitz, Birkenau sau din cele din Siberia, in sensul ca aici doritorii vor fi cazati in campingul Bradul, statiunea Bradul, situat intr-o poiana, care are in dotare si un restaurant, un club si o piscina in aer liber cu apa mezotermala.

Desigur, daca alegeti Tabara de Munca Silnica nu veti beneficia chiar de toate dotarile campingului pentru ca o sa intrati la un program foarte, foarte strict.

Astfel, vor fi opt ore de munca silnica pe zi (nu va speriati, nu e vorba de spart bolovani ci de vopsit garduri, facut santuri, adunat lemne, etc), conditie fizica la greu si, surpriza serii - disciplinare - ceea ce include flotari, genoflexiuni, alergari si multe “umilinte verbale” din partea “gardienilor”.

Programul unei zile incepe la ora 8 dimineata si se termina la 10 seara, cand organizatorul va garanteaza ca nu veti mai reusi sa faceti altceva decat sa dormiti. Avantajul, daca ii putem spune asa, este ca pe perioada de 10 zile, cat tine tabara, cazarea si mancarea este gratuita. Dezavantajul, daca mai era nevoie de unul, este ca tabara va incepe maine si se termina pe 25 iulie.

Tabara de Munca silnica si pedepsire nu este singura de acest gen din respectiva locatie.

Fanii lui Rambo pot alege Tabara de Commando care are un program non-stop de executare si cuprinde antrenamente de arte martiale - 3 / zi; NinJutsu/AikiJutsu; Camuflaj/Capcane/Tir; Noduri/Meteo/Guerilla; Capcane/Escalada; Antrenamente Nocturne; Se va mai face supravietuire timp de 3 zile, orientare teren - 1/zi, conditie fizica - 2 /zi si tehnici de prim ajutor.

Echipamentul este oferit de organizator. Desigur se poate opta si pentru Tabara de Supravietuire care este cam la fel cu cea de mai sus cu deosebirea ca se va dormi la cort iglu.

Mai sunt disponibile multe alte tabere, cum ar fi cele Sportiva Light si Sportiva Strong cu multe ore de antrenamente si inot, Taberele de Munca si Recreere, deosebirea intre aceasta si cea de Munca silnica fiind programul mult mai lejer de munca (doar 6 ore), drumetiile si programul de odihna activa in Club.

Asemanatoare cu Tabara de Munca si Recreere este si Tabara de Voluntariat, la ambele cazarea si masa fiind asigurate gratuit de organizator.

Interesante par si Tabara de Divertisment (cu multe ore de jocuri / Concursuri, inot, Thae Boo - fitness, tir cu arbaleta, paint ball, plasa sarituri, odihna activa, drumetii, etc), Tabara de Montaniard (streching si relaxare, cursuri de nutritie si Igiena, cursuri Montaniard, drumetii), dar si Tabara de Muzica si cea de Ecologie.

Pentru cei cu dimensiuni deloc de neglijat au fost organizate si doua tabere de slabit. Una light si una strong. In cea light se va face aerobic, inot, conditie fizica si Thae Boo o data pe zi, masaj de relaxare 30 minunte pe zi, odihna activa si cursuri de nutritie si igiena. Si bineinteles se va tine regim alimentar.

La Tabara de slabire strong, orele de conditie fizica, fitness si inot se dubleaza si vor fi insotite de un regim naturist sever. Mai sunt demne de luat in seama si Taberele de Terapeutica si alimentatie naturista.

Preturi Tabere

Sportiva Light 550 RON

Sportiva Strong 990 RON

Supravietuire 420 RON

Comando 1200 RON

Munca silnica si pedepsire 0 RON

Munca si recreere 0 RON

Voluntariat 0 RON

Slabire light 1400 RON

Slabire strong 1800 RON

Divertisment 495 RON

Montarniard 320 RON

Muzica 350 RON

Ecologie 400 RON

Terapeutica 550 RON

Alimentatie naturista 480 RON